Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apostolski nuncij u Tuhlju
Povratak na članak

'Nakon mise odlazimo na Facebook. Sve je manje vremena za zajedničku molitvu'

Pred oko pet tisuća vjernika pozvao je sve koji su na vlasti da spriječe stradavanje naroda u Iraku i u ostalim dijelovima svijeta te na rješavanje problema teškog položaja kršćana.

Komentari 7

MA
macor
15:12 15.08.2014.

Jadnom sveceniku nije jasno da najmanje 60% vjernika koji su tu bili, nisu slusali sta zbori, vec su bili na Facebook-u.

VL
RA
rakikaki
15:24 15.08.2014.

Vidim danas su pljuvaci po crkvi i vjernicima posebno aktivni. To smo i ocekivali. Mir s vama!

VL
EV
evropljanin
16:43 15.08.2014.

barem ste upznali koliko ste vazni. kao ljetna gripa.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:09 18.08.2014.

Mozda je rijesenje biti blizi narodu? Mozda bi se trebali bolje preopznati njegovi problemi, ali i razlozi njihovih problema? Mozda bi trebalo vise raditi na sjedinjenju naroda a ne cijepanju? Mozda bi trebalo prihvatiti narod onakav kakav jest a ne samo pojedine grupice sumnjivih interesa?

VL
PR
propalismoFranjoskroz
15:19 15.08.2014.

možda bi neukog nadbiskupa trebalo uputiti da pogleda profil na twitteru Pape Franje

VL
Avatar PROTIV
PROTIV
15:19 15.08.2014.

Masa svecenika kao i crkvi sami imaju otvorene profile na fejsu, tviteru itd. na kojima su jako cesto Online, svaki bozji dan po nekoliko sati, a o papi i tviteru da ne pisemo ;)

VL
SA
samoborka
00:54 16.08.2014.

Masa ljudi, protivnika Crkve i religije, zapravo ne razumije jednu stvar; da se sutra dokaze da su sve zemaljske religije pogresne i lazne, ta nova činjenica ne bi demantirala postojanje Vise Sile. Prema tome, vi mozete negirati Crkvu, ali ne mozete tvrditi da neke vise sile nema. Vidim i činjenica je da je danas negiranje religija i vjerskih institucija postalo stvar modernosti te da se te osobe osjecaju pametnijima od zaglupljenih ovaca. U redu,nemam nista protiv. Ali,tvrditi da nesto NE postoji a ne imati za to niti jedan dokaz, je nista manje fanaticno i naivno nego VJEROVATI a ne imati ni jedan dokaz za postojanje onoga u sto se vjeruje. Prema tome dragi ljudi, na svima vama je da prihvatite verziju koja vama subjektivno vise ima smisla. Ali pritom ne upirite sarkasticno prstom u onog suprotnih gledišta jer ste jednaki njemu; mali, neuki i ograničeni pod ovim nebeskim svodom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.