Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojio nagradu

Mislav Bago proglašen novinarom regije

Mislav Bago (1)
Nova TV
06.05.2013.
u 13:43

Nagradu koju dodjeljuje Europski pokret u BiH Bago, urednik i reporter na Novoj TV, osvojio je zbog doprinosa u podizanju razine profesionalnosti u novinarstvu.

Urednik i reporter na Novoj TV Mislav Bago osvojio je nagradu za novinara regije koju dodjeljuje Europski pokret u BiH koji je nagradio njegov doprinos u podizanju nivoa profesionalnosti u novinarstvu.

– Gospodin Mislav Bago kao novinar iskazao je visoku razinu profesionalnosti i hrabrosti obrađujući teme i područja koji duboko zadiru u pitanja bitna za demokratizaciju društva regije i ubrzanje procesa EU integracija zemalja u regiji, čime je postao uzor i primjer za sve kolege u novinarskoj branši te u znatnoj mjeri dao doprinos podizanju razine profesionalnosti područja u kojem djeluje i radi – piše u objašnjenju nagrade koje potpisuje Predrag Praštalo, predsjednik Europskog pokreta u BiH, izvijestila je Nova TV.

Osvojenu nagradu Bago će primiti na svečanoj dodjeli u srijedu u Prnjavoru u Bosni i Hercegovini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije