Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin na marjanu

Mišiću, osumnjičenom za ubojstvo Selene, određen istražni zatvor

edi mišić
Foto: VL FOTO
1/3
04.10.2012.
u 12:40

Iako sinoć u Županijskom državnom odvjetništvu nije bio pričljiv i branio se šutnjom, Mišić je danas pred sucem istrage bio vrlo miran te je izjavio da nije kriv

Ediju Mišiću (28), osumnjičenom za ubojstvo Meksikanke Selene Macedo na splitskom Marjanu 22. kolovoza, danas je na Županijskom sudu u Splitu određen istražni zatvor i to u trajanju od mjesec dana kako ne bi utjecao na svjedoke te zbog procjene da je opasan za okolinu.

Iako sinoć u Županijskom državnom odvjetništvu nije bio pričljiv i branio se šutnjom, Mišić je danas pred sucem istrage bio vrlo miran te je izjavio da nije kriv. 

Bit će podvrgnut i psihijatrijskom vještačenju.

Također, policija je danas demantirala da je Mišić jučer priznao ubojstvo, prenose 24sata, te tvrde da je 28-godišnjak kazao kako mu je ruksak pronađen na Marjanu ukraden, a da Meksikanku nikada nije vidio. Mišić, navodno, jučer nije prošao poligrafsko ispitivanje.

U rješavanju cijelog slučaja policija je obavila oko 280 obavijesnih razgovora, a istraženo je 80 potencijalnih osumnjičenika.

Podsjetimo, Selena je nakon četiri dana potrage pronađena mrtva na splitskom Marjanu. Bila je zakopana na dubini od pola metra, a ubojica joj je prerezao vrat nožem. Policija je obavila nekoliko stotina obavijesnih razgovora, a u ruksaku pronađenom na Marjanu, 20-ak metara od njezina tijela, bio je dres NK Milana s natpisom na leđima, krvavi nož, selotejp, dva sendviča, fotoaparat...

>>Nož kojim je ubio Selenu nedostajao u kuhinjskoj ladici

 

Komentara 8

VO
vordag
14:03 04.10.2012.

Kaže on ... ruksak mi je ukraden... SVAŠTA !!! A tko mu je ukrao DNK i otiske prstiju?

KO
konstanta
14:44 04.10.2012.

Uopće mi nije jasno, čemu nagađanja čiji je ruksak, čiji je nož i čemu advokat, ako je nađen DNK i otisci prstiju koji su podudarni s osumnjičenikom. To je nepobitni dokaz i nema se više što pričati, niti istraživati. Naravno ako je to tako.

PA
parasa
13:21 04.10.2012.

te tvrde da je 28-godišnjak kazao kako mu je ruksak pronađen na Marjanu ukraden, a da Meksikanku nikada nije vidio. Mišić, navodno, jučer nije prošao poligrafsko ispitivanje.......................... _____________ Ruksak ukraden????? a tko je ukrao nož iz njihove kuhinje ????????? od kuda ime Rek...i na dresu AC Milano???? sada još samo treba dobrog advokata i evoga nedužnog na slobodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije