Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrat nakon napada
Povratak na članak

Miro Levak: Ja sam žrtva policajca Hlude, a ne njegov napadač

- Želio sam s njim ljudski porazgovarati, jer mi se činilo da već dulje vrijeme ima nešto protiv mene. Zatim smo izašli pa me počeo udarati glavom.

Komentari 10

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
19:14 13.10.2014.

Današnje dnevne novine 24sata prenose vijest kako iz Kolonije odlazi gitarista. Već su se mogli čuti komentari po gradu Bjelovarau, kako je ljubomorni Miroslav Levak, pridonesao raspadu sastava. Indira Vladić se je drugi put udala u 41. godini svog živvota, dok je Levaku ovo treći-četvrti brak. Došlo je do rastakanja dosadašnje harmonije* u bendu, jer očito je da "jubavni trokut" nije mogao dalje ići. BRANKO STOJKOVIĆ http://crostojkovic1958.blog.hr>

VL
Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
13:12 29.09.2015.

MIRO I INDIRA VOLE PUNO DA JEDU SLADOLED Miroslav Levak i Indira Vladić - Levak dužni su ostali poduzeću "LEDO d.d. Zagreb za isporučeni sladoled 47.000 kuna. Kupac je "RR Sport d.o.o." Bjelovar, i to ogromnih količine sladoleda. Navodno postojeavodno postoje još ne podmirene fakture za sladoled. Zasad se penje za ne podmirene dugove od Levaka oko "pola milijuna" kuna. Navodno cjelokupni dug je milijun kuna: tu su ne plaćene kemikalije 100.000 kuna, HEP 150.000 kuna, HRT pretplata, svi ne podmireni krediti kod banaka. Levaku je uzet novi Audi Q7", a zasad se skriva na drugoj adresi. Taj "lažni poduzetnik" osnovao je; brojne firme - koje su nelikvidne, odnosno dužne su na sve strane... Državi ne plaća porez i druge dažbine. Šuška se da dugovi od Miroslav Levaka i Indira Vladić - Levak su preko nekoliko milijuna kuna. Levak i Indira glume neku elitu a voze se u starome (autu) kombiju od muzičkoga sastava "Kolonija". Po mojoj prognozi ljubav između Mire i Indire će trajati do 2017. godine. BRANKO STOJKOVIĆ

VL
PI
piksi
17:48 12.12.2010.

tko poznaje Levaka zna da je zaslužio, hehehehe seljačina bahata !

VL
Avatar tkozna
tkozna
17:59 12.12.2010.

Ma tip je mutan. Tko regularan drži ključ za montiranje guma u kabini vozila. Ha, smiješan je i za žaljenje!

VL
OB
-obrisani-
12:41 13.12.2010.

@@@@ OVAJ JE LUD Pa šta je to napravio od ovog policajca. Sav je u šljivama.

VL
OB
-obrisani-
12:44 13.12.2010.

Bravo policajac!!! Glupanu nosio kazne pa glupan pomislio da ima nesto osobno protiv njega...hahahahahaha...bahata sirovina dobio po nosu..Bravooooo Miroslave!!!

VL
BR
brujo
20:31 13.12.2010.

Tip je seronja zna se ko ima problema sa policijom da je bila bivša milicija ne bi hodao sada a kamo se sliko za novine .....

VL
OB
-obrisani-
20:53 13.12.2010.

Malo si i dobio.

VL
ZI
zidar
09:44 16.12.2010.

Napad na policajca kaznjava se do 10 godina zatvora. Kljuc za kotace nije bio u blizini kada su se hrvali pa da ga je Levak uzeo u svoju obranu. On je smišljeno otisao do auta uzeo ključ te se vratio na mjesto sukoba naružan, sa namjerom da policajca ubije ili da ga tesko ozlijedi. Treba za teretiti za tekši pokušaj ubistva sa namjerom. Obzirom na njegova poznanstva u sudu i policiji bit če zanimljivo pratiti tijek ovoga sudskoga postupka. Zalosno je sto je i Levak izjavio da se on htio obracunati sa policajcem odnosno ukazati mu na propuste prilikom obavljanja policijskoga posla. Ocekujemo rezultat suda odnosno poruku iz ovoga slucaja da li se moramo pridrzavati zakona ili ce nam sud u ovome slučaju dati poruku da svi nosimo sa sobom kljuceve za kotace te ako nismo zadovoljni postupkom policajca odmah ga mozemo zatući sa kljucm na licu mjesta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.