Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MVEP:
Povratak na članak

Kovač i Kerry telefonom: Uskoro sastanak u Washingtonu

Miro Kovač telefonom je razgovarao s američkim državnim tajnikom Johnom Kerryjem o hrvatsko-američkim odnosima i suradnji na području energetike

Komentari 14

ST
stomugromova
07:12 07.05.2016.

Miro,a što ćeš ponijeti tamo za dar ? Daj im obećaj da će biti prvi u redu za privatizaciju HEP-a.

VL
Avatar nijeminišta
nijeminišta
09:09 07.05.2016.

"... te su dogovorili da će se uskoro susresti u Washingonu." - hahahahaha... uskoro će hrvatska imati novu vladu, tako da će ovaj pajac kovač moći putovati u ameriku samo privatno... i to ako mu odobe vizu...

VL
IV
ivanjoksimovic
07:59 07.05.2016.

Kerry nasao vremena da prihvati telefonski poziv :)

VL
CI
cincokapulicaf
23:24 06.05.2016.

Maknite tog ratnog i postratnog profitera, Josipovićeva velikog frenda, Joška Para koji namjerno radi diverzije!

VL
NY
no_yes
22:34 06.05.2016.

Svi vi, koji ste išta komentirali na ovu temu ranije objavljenog članka, a u svezi ovoga susreta, odite na svoje postove i dobro se razmislite o svojoj osobnosti.

VL
AN
anticenzura
07:07 07.05.2016.

Kradezevac zove Amerikance u Europu da pozure dizati frku s Rusima i ratovati po Europi. Zapamtite da Balticke zemlje imaju ugovore s Rusijom u vezi energetike i Putin je rekao da bi ga izgradnja novih centrala kostala 10 miliardi eura, ako se ovi budu petljali i otimali im primarne izvore za zivot, i rekao je da nece zivjeti tri dana tko mu bude tlacio njegov narod. Naravno da Ameri znaju da se on ne sali i da njega Europljani vole, a Amere na oci ne mogu gledati. Jos ako se udruze s ovim mracnjacima, Hitlerovim saveznicima iz 2.svjetskog, posebno ce se zgaditi citavome svijetu. Amerikancima je pametnije da se distanciraju od Kolinde, kradezevaca i svih tih mracnjaka po jugoistocnoj Europi i lijepo se dogovore s Rusima oko biznisa na korektan nacin, inace ce ih ispljucati citav svijet, a ionako ih nitko ne voli. O kradezevcima svasta pisu svi strani mediji, vele da imaju fasiste u Vladi, neki su cak poceli kopati po povijesti i vele da su u stvari ustase prije od Hitlera pocele s prakticiranjem zlocinacke ideologije istrijebljenja tudjih kultura i da se povijest ponavlja, da se ponovo kote po Europi. Kazu da se spremaju na nesto puno vece. Hbt, bolje ih strani mediji citaju od nas. Pa oni se sire po citavoj Europi, kradezevci postavljaju sve svoje gangstere na sva kljucna mjesta u zemlji i u svijetu. Vidite da i Kitarovicka baca psihozu, trazi hitne smjene Veleposlanika. Boze sacuvaj, oni spremaju udar na citavu Europu. Huckacinom naravno, i svojim banditima po tudjim zemljama. Pod hitno to supirati s Vlasti. To su opasni fanatikusi, opasniji nego sto mislimo. Ne pisu strani mediji tako ruzno o njima. Njihove tajne sluzbe sve znaju sta oni spremaju nama i Europi.

VL
DU
Deleted user
22:49 06.05.2016.

E moj veseli i dobri Miro...na taj sastanak ce sigurno otici mnistar MVEP, ali to, jos sigurnije, neces biti ti, niti itko iz HaHaDZa. You had one bullet only...gone into the clouds.

VL
Avatar djerkov
djerkov
23:23 06.05.2016.

ma naheba bi mu se ja majčice američke šta bi mu više doša. Moga bi mu poslat jedino sliku svoje čistačice iz zgrade Vlade! Pa neka pregovara i postavlja uvjete svojoj materi koja ga je abortirala tako napuhanog!

VL
NA
navijeke
22:10 06.05.2016.

Izuzetno korektno napisan članak, svaka čast gospođo (ili gospodično, ne zamjerite) Veljković. Kerry i puno veće EU 'face' ostavlja na čekanju ako ima prečeg posla jer je državni tajnik U.S. of A, kaj će reći da je moćniji od mnogih EU predsjednika i premijera. A telefonski razgovor nakon (zbog za Ameriku važnijih problema) znak je pažnje i uljudnog iskazivanja poštovanja ministru zemlje koju Amerika vidi kao saveznika.

VL
GO
google385
22:01 06.05.2016.

sve sam sredio

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
22:16 06.05.2016.

sada će nam cvjetati ruže kada hdz potroši na turistička putovanja i klanjanja u konjušarskom stilu sa nikakvim rezultatima. nego nije li veliko trgovišće obećavalo da će nam cvjetati cvijeće čim uđemo u nato? taj dio nam bozanići prešute - kao dnevnik tv beograd 90tih - pola informacija, polu dezinformacija - i mentalni poremećaj kao šećer na kraju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.