Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uklonit će ogradu prema hrvatskoj
Povratak na članak

Slovenija od ponoći počela primjenjivati Schengen, zatvara se balkanska izbjeglička ruta

Dogovor na summitu EU-a u Bruxellesu u ponedjeljak je označio početak kraja migrantske krize, rekao je slovenski premijer

Komentari 14

BK
branko-kockica
07:37 09.03.2016.

Sad je i više nego razvidno da su najveći problem na "balkanskoj ruti" bili bahati orlovi Ostojić i Milanović. Da su upravo oni svojim bahaćenjem, seljaklukom i nesposobnošću kočili bilo kakav dogovor, uzrokovali da se prema nama digne žica i da se kriza nastavi. Zanimljivo, čim su ta dva jadnika nestala, odjednom su se svi uspjeli dogovoriti, od Austrije do Makedonije, i uspješno surađuju.

VL
R1
R1971D
08:21 09.03.2016.

Daj nama žicu...da je postavimo prema Srbiji...trajno

VL
DU
Deleted user
07:32 09.03.2016.

Bolje ostavi žicu, ili je prebaci na drugu stranu granice, jer kada krene val natrag u Siriju, da se mi Hrvati lakše branimo od izbjeglica koji će htjeti preko Slovenije u Hrvatsku i tako dalje! A osim toga, treba netko odgovarati za divljač koja je ubijena bez veze! Znate li koliko košta jedan jelen kapitalac? Vi Slovenci ste se tak prestrašili izbjeglica, da se čudim da ne jodlate gore po Triglavu! A žica, kao takva, nije nikakva zaštita, to je i najvećem mulcu jasno!!

VL
DU
Deleted user
14:19 09.03.2016.

Balkanska ruta se zatvara, a jadranska se otvara. Prve izbjeglice su već prešle u Albaniju, a o tome se ništa ne piše ...

VL
IV
ivancic.v
08:50 09.03.2016.

Aha.......

VL
BK
branko-kockica
07:43 09.03.2016.

Balkanska ruta se zatvara samo za organizirani transport, pojedinačno će i dalje ulaziti migranti, sigurno par stotina njih na dan. Ako ulaze u Mađarsku koja ima žicu, vojsku, odlučnost i stroge zakone za ilegalne ulaske, onda će bez puno muke ulaziti i u Makedoniju, Srbiju, BiH i Hrvatsku koje nemaju ni 10% toga. Dakle, ovo je samo prvi korak kojim se smanjuje ulazak za cca 70-90%, i to je tek početak rješenja, preostati će oni najorganiziraniji i najuporniji migranti i oni koje se šalje po zadatku. Bez žice i vojske na granici se ovaj problem neće riješiti.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
07:22 09.03.2016.

Sto je frajeru, umislio si sebi da si Orban pa zicom pokusao igrati na populizam? Zoran je za vas sve "Giant".

VL
ST
stefj
07:46 09.03.2016.

Hm, interesantno. Sad se odjednom opet otvaraju željezničke linije, a i možda se makne i žica. Samo je trebalo doći do smjene vlasti, ništa drugo... Eh ti vanjski i unutrašnji dušmani, svi su protiv partije...

VL
GA
gagox
07:29 09.03.2016.

koji zoran?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.