Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVENSKI PREMIJER
Povratak na članak

Cerar: I Merkel sve više shvaća da je potrebna bolja kontrola migracija

"Ako nas u prevelikoj mjeri opet preplave migranti, to će ugroziti našu sigurnost, onemogućiti integraciju, a moglo bi doista i ugroziti sam opstanak Europske unije"

Komentari 11

ZI
zimerman
08:19 29.08.2016.

Europa je vec primila Trojanskog konja ,jedino revolucija moze zaustaviti islamizaciju Europe. A mi se ovdje pitamo ,dali je baba skuzila koliko je pogrijesila ?

VL
DU
Deleted user
10:01 29.08.2016.

Merkel je poput onog bivseg njemackog diktatora iz proslog stoljeca. Htjela bi ostatku Europe naređivati kako živjeti. Sumnjam da će joj to uspjeti.

VL
KI
killthesnake
08:54 29.08.2016.

Srž problema su USA i velika Britanija ,neka se okane nafte iz tih zemalja , neka povuku vojsku i ostave te narode neka se snalaze kako znaju , jednostavni globalni embargo prema tim zemljama je djelotvorniji od bilo kakve vojne intervencije !

VL
JS
jan-sobjeski
08:27 29.08.2016.

Radi se o tom da europljani NE stvaraju POTOMSTVO. Takva civilizacija biološki nemože opstati. Nema tu puno mudrovanja. Brojke govore sve.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:24 29.08.2016.

merkelica više ništ ne shvaća. da shvaća, već bi odavno dala ostavku. ovako agoniju samo produžava. nije mi jasno, dal vas je merkelica postavila na tu poziciju, pa je tako branite, ili stvarno mislite da je baba prava žena? netkonetko govori što mu drugi vele da mora, netko što stvarno misli. eto, naša predsjednica, kakva god da bila, je od samog početka za merkelicu rekla da griješi. i nije pogriješila, bez obzira na to što su je od početka optuživali da je njoj netko naredio da tako veli. problem europe je malo širi, stariji, dublji. od premalog broja djece do neodrživog sustava socijale, kojeg više nije moguće održavati u ovim uvjetima u kakvim je svijet. vrijeme kad su kina i indija, rusija, nove sile, traži i neke promjene i bogatim zemljama. nema više pljačkanja sirotinje i robovskog rada, da se grade neke nove palače po beču, londonu, madridu. nema više zlata kojeg se kralo u južnoj americi, da bi se okitila sevillska katedrala. sad zapadni europljani moraju početi raditi da bi zadržali svoj standard. još uvijek glumataju. i umišljaju da je ono što oni zarade stvarno zarađeni i vrijedan novac. ne kuže da je to umjetno stvoreni novac. za kojim težimo i mi u rh. islam nikad iz europe nije ni otišao. zašto i bi, oduvijek je islam bio sa kršćanstvom povezan. mauri su imali državu u europi prije hrvata, mislim dakle, o čemu govorimo. ali su protjerani. što ne znači da će tako ostati zauvijek. ne postoji nešto 'nacionalno' zauvijek. narodi su nastajali i nestajali, tako je bilo, i tako je i sad, tako i bude i nadalje. tko to ne razumije, blago njemu. on ima čime glavu razbijati, sažalijevati tužnu europsku budućnost. ali.. i rim je propao, egipatski faraoni, kineski carevi, mongolski kanovi... a mi se i dalje bavimo temama čiji je duži, kao da to nešto znači. eto, azijati imaju kao male, a ima ih sve više i više, za razliku od navodno obdarenih bijelaca. ajd to objasnite nekom politikom.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
10:57 29.08.2016.

Cerar: I Merkel sve više shvaća da je potrebna bolja kontrola migracija i balkanski domoljubni susjedi sve više shvaćaju da EU arbitražni sud nastavlja sudovanje naspram međunarodno važečoj pravednoj presude i da se naši europski građani bez jedriličarskog iskustva polako privikavaju na mogučnost jedrenja po novom svome uz poseban gušt i smijeh po onome čega se navodno neče dati ni milimetra.

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
08:21 29.08.2016.

Cerar: I Merkel sve više shvaća da je potrebna bolja kontrola migracija u balkanskim domoljubnim glavama koje sanjaju da nedaju ni milimetra mora u Piranskom zaljevu dok sppokojno, fino i polako dolazi međunarodno važeča i pravedna presuda EU arbitražnog suda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.