Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Mirkovci: Na školskom igralištu tabla s košem pala na dječaka

koš, pao na dječaka
Goran Ferbežar/Pixsell
18.03.2012.
u 19:10

15-godišnjak je sa prijateljima igrao nogomet na školskom igralištu i kada je dao gol, u žaru proslave postignutog gola, \"objesio\" se na obruč koša koji je zajedno s pločom pao na njega i ozlijedio ga.

VINKOVCI - Kada je danas oko 17 sati 15-godišnjak iz vinkovačkog prigradskog naselja Mirkovci igrajući sa svojim prijateljima nogomet na školskom igralištu, pokušao "zakucati" koš, cijela tabla s košem pala je da dječaka.

Kako nam je rekao glasnogovrnik PU Vukovrasko-srijemske, Luka Barunčić, 15-godišnjak je sa svojim prijateljima igrao nogomet na školskom igralištu OS Nikole Tesle u vinkovačkom prigradskom naselju Mirkovci i kada je dao gol, u žaru proslave postignutog gola, "objesio" se na obruč koša koji je zajedno s pločom pao na njega i ozlijedio ga.

Dječaku su slomljena dva rebra te je zadobio lakši potres mozga.

Ravnatelj škole Anto Vidović je kazao kako je posjetio ozlijeđenog djačaka, M. M., koji je prošle godine završio osmi razred u mirkovačkoj školi, i da je dobro, ali će noć provesti u bolnici. Vidović kaže kako školsko igrališe nije obnavljano od 1965. pa ga ne čudi što je došlo do nezgode, koja je, srećom prošla bez ozbiljnjih posljedica.

Ključne riječi

Komentara 18

AC
acajol
21:09 18.03.2012.

ZNACI DIJETE JE STRADALO.......JEBO TE PRAVOPIS

OB
-obrisani-
21:33 18.03.2012.

Dešava se to i kod nas u Srbiji često,nogometni gol je jednom pao i usmrtio dječaka.

VE
velikazmija
19:42 18.03.2012.

tabla ili ploča ponovno u peti razred-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije