Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvjetnici

Mirka Cetinskog prijavila je policija, a ne Končar

cetinski (1)
Duško Marušić/Pixsell
11.08.2011.
u 18:07

Branitelji Danka Končara tvrde da su tvrtke koje kontrolira njihov klijent platile sve što se odnosi na ulaganja u projekte

Nastavlja se medijsko prepucavanje između dvojice poduzetnika – Danka Končara i Mirka Cetinskog.

Nakon što je Cetinski poslao medijima priopćenje u kojem je ustvrdio da Končar laže i da je priča o primanju 2,5 milijuna kuna montirana, razlike u cijeni pri kupnji zemlje u Istri, zbog čega je i protiv supruga Vinke Cetinski, osumnjičene da je mozak operacije varanja Končara pri kupnji zemljišnih parcela u Istri, policija podnijela kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Puli, priopćenjem su se oglasili i Končarovi odvjetnici.

Tvrde da Končar i njegova tvrtka Kermas ulaganja nisu kazneno prijavili Cetinskog, već policija sukladno saznanjima. Sudske postupke koji se vode pred trgovačkim i općinskim sudovima, kao i kaznene postupke, kažu, neće komentirati. Dodaju da su tvrtke koje kontrolira Končar obavile plaćanja koja se odnose na ulaganja u projekte. Što se pak tiče kaznene prijave koju je podnio Cetinski protiv Končara vezano uz kupnju poslovnih udjela u Glasu Istre, upućuju zainteresirane da pročitaju intervju Cetinskog objavljen u Glasu Istre 10. rujna 2008. godine pod naslovom “Kupujem za svoj račun”. Tvrde da u tom tekstu Cetinski detaljno objašnjava sve aktivnosti uz Glas Istre.

Komentara 7

Avatar Niškorist
Niškorist
18:27 11.08.2011.

policija našla lažova !

LO
lozančić
18:50 11.08.2011.

Kriminalac! I on i njegova žena, a i sin nije daleko od kruške... ali o tom potom!

DU
Deleted user
18:22 11.08.2011.

Za ovu nakupinu bandita, Simonica je nevinasce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije