Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet suprugu

Mirjana Sanader kod supruga u pritvoru bila pola sata

\'10.12.2010.,Zagreb -   Mirjana i Bruna Sanader izlaze iz  obiteljske kuce u Kozarcevoj ulici. Odsetale su u nepoznatom smjeru.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
Željko Lukunić/PIXSELL
17.12.2010.
u 20:22

Neslužbeno doznajemo da je ušla u zatvor na stražnji ulaz te da je uspjela izbjeći novinare

Mirjana Sanader u četvrtak je posjetila svog supruga Ivu Sanadera u pritvoru u Salzburgu. No uspjela je izbjeći novinare.

Neslužbeno doznajemo da je ušla u zatvor na stražnji ulaz dok je Sanaderov odvjetnik Goran Suić ulazio na prednji ulaz praćen pogledima brojnih hrvatskih novinara.

Mirjana Sanader u posjetu se zadržala oko pola sata, što je i dulje od uobičajeno dopuštena vremena.

Ključne riječi

Komentara 53

KR
krilnik2
22:25 17.12.2010.

lschmidt je napisao/la: U teološku raspravu ne ulazim jer nisam vjernik! /*******************/ Ako nisi vjernik, onda si pogan. Ne diskutiraj o moralu je ga pogani nemaju.

GO
golo
22:45 17.12.2010.

ISCHMIDT ti si posebna budala ili srbofil. da ste vi partizani i komunisti bili za hrvatsku bili bi zadrzali hrvatske granice na drini , nu sa zlikovcom titom koji vas je predvodio zurili ste da sto prije date srbima polaa hrtvatske i da sto vise srba dovedete po onoj drugoj polovini hrvatske. a ti i svi ostali kao sto si ti i koji tvrdite da je pavelic prodao dalmaciju samo je potvrda vasek izdajnickog uma naprama hrvatskoj

OB
-obrisani-
16:54 18.12.2010.

Ko se sjeca Filma Maratonci??? Iphone APP ****POZURITE dok je JEFTINO**** http://itunes.apple.com/us/app/maratonci/id407667536?mt=8

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije