Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABOR ODLUČIO

Mirela Holy vraća se u saborsku klupu 19. lipnja

'02.05.2012., Zadar - Ministrica zastite okolisa i prirode Mirela Holy posjetila je grad Zadar te se susrela s gradonacelnikom Zvonimirom Vrancicem i zupanom Stipom Zrilicem. Photo: Filip Brala/PIXSEL
Filip Brala/PIXSELL
14.06.2012.
u 10:52

Kako se Holy vraća u Sabor, MIP je odlučio o prestanku obnašanja zastupničke dužnosti SDP-ovca Dana Špicera, koji ju je zamijenio dok je bila ministrica. Ministra Zmajlovića u zastupničkim klupama zamijenit će HSU-ova Ljiljana Cvjetović.

Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) u četvrtak ujutro u Saboru je odlučilo da se 19. lipnja u saborske klupe vraća bivša ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy te prihvatilo zahtjev njezina nasljednika Mihaela Zmajlovića o početku mirovanja zastupničkog mandata.

S obzirom na to da se Holy vraća u Sabor, MIP je odlučio i o prestanku obnašanja zastupničke dužnosti SDP-ovca Dana Špicera koji ju je zamjenjivao dok je bila ministrica.

Ministra Zmajlovića u zastupničkim klupama zamijenit će HSU-ova Ljiljana Cvjetović. Očekuje se da će ove odluke MIP-a Sabor potvrditi sutra, tijekom glasovanja o raspravljenim točkama, kada bi Ljiljana Cvjetović trebala položiti zastupničku prisegu.

Komentara 4

MI
Micko4
12:49 14.06.2012.

Kad se sve zbroji i oduzme, sve više dolazim do zaključka da će Mirela Holy u dogledno vrijeme postati "nezavisna " saborska zastupnica. Mirela Holy, kao Tvoj veliki kritičar, sve što mogu kazati u svezi TE Plomin 3 i HEE Ombla jeste: SVAKA TI ČAST! ! ! !

VG
vgreser
12:57 14.06.2012.

Ovo jedna lijepa i dobra vijest i radost za starog čovjeka, jer smatram da je prema gospođi Holi nravljena velika nepravda! Iako to ne spada u ovaj post, druga radost će biti navečer kada pobjedimo Talijance!

DZ
dzukaficuka
14:09 14.06.2012.

Ja sam mislijo da je kriminalcima mijesto u Remetincu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije