Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirela Holy:
Povratak na članak

'ORaH ne želi u vladu, već bi iz parlamenta kontrolirali poštuje li se program'

Radnici in, neradnici out - najavila je Holy reformu javne uprave

Komentari 18

DU
Deleted user
21:35 12.10.2015.

Kada političar kaže da ne želi vlast (uči u vladu) to je isto kao da vas medo uvjerava da ne želi med. Još jedna više u kolekciji lažljivaca nije ni čudo iz koje stranke vuče korijene.

VL
AA
Aartur
22:18 12.10.2015.

Normalno da ne želi u Vladu, tamo se ipak mora nešto raditi, ako ništa drugo ustati rano ujutro (poznato je da je to veliki problem nekim našim istaknutim političarima). S druge strane, u parlamentu se uopće ne moraš pojavljivati, a plaća i beneficije su tek nešto manje.

VL
DE
demokršćanin
22:32 12.10.2015.

Orah je plod koji visi na drvetu dok ne sazrije.Kada sazrije padne na zemlju i ako ima sreće netko ga uzme i iskoristi ga.Isto tako ako uđeš u Sabor iskoristiš mogućnosti koje ti pruža takav položaj.Tvrdnja da je jedini prosperitet Hrvatske u reformi javne uprave zaista je smiješna.Zapošljavanje i samo otvaranje novih radnih mjesta je ono pravo,ali to za Orah nije važno.Od reforme javne uprave nema nikakve koristi dok nema prave proizvodnje.

VL
MP
mpopo153
23:09 12.10.2015.

Kako ce kontrolirati, kao u Mapet šou

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
22:50 12.10.2015.

Oni su marginalci, a sav medijski prostor im se daje jer su svi mediji pod kontrolom partije! Žalosno je da i danas nakon 25 godina i dalje živimo kao u komunističkoj diktaturi! Demokracija u Hrvatskoj je obična farsa!

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
23:14 12.10.2015.

Mirela je gotovo veći lažov od trenutno najvećeg svjetskog lažljivca Ostoje Rankovića. Radi se o osobi koja je svoju politiku izgradila oko protivljenja gradnji Plomina C na ugljen, TTIP-a i bušenja Jadrana, a onda je na predsjedničkim izborima podržala Josipovića koji se otvoreno zalagao i lobirao za TTIP, a njena desna ruka Škrlec je čak i glasovao za Plomin C na ugljen kao šef komisije. Orah je zapravo raritet u politici čak i u svjetskim razmjerima; svi lažu, ali ovi toliko lažu da sve rade 100% suprotno od onog o čemu urlaju.

VL
Avatar Rafael B
Rafael B
00:55 13.10.2015.

Patetično!

VL
Avatar puky
puky
06:49 13.10.2015.

... Mirela Holi je propustila svoju priliku onog trenutka kad ju je milanović smijenio sa ministarskog položaja ... tada joj je cijela javnost bila sklona, pa i sam sam iako nema ništa zajedničko osim čestitosti koju je tada pokazala ... i umjesto da na toj čestitosti drži i dalje svoju političku karijeru počela je kalkulirati, gubiti se u pogrešnim odlukama, uništavati svoju stranku ... sada vjerojatno neće ni u sabor ... strava ...

VL
LE
lea3010
07:32 13.10.2015.

Mirela jučer priča jedno, danas drugo, sutra pričati nešto treće... Što uopće očekivati od sdp-ovog izroda...

VL
Avatar comparator
comparator
07:16 13.10.2015.

Sve te male strankice su zapravo iste kao SDP a tozapravo znaći jednoumlje i nasilno vladanje.

VL
UI
Uvijek_iskreno
08:21 13.10.2015.

Ukratko, ona bi pare bez da radi i ima odgovornost.

VL
Avatar kravata
kravata
08:16 13.10.2015.

Ruza i Mirela kormilari milanovicevoj vladi ?

VL
CR
crocro
11:32 13.10.2015.

Već nema mjeseca, nema dana, nema emisije na TV-u, nema emisije na radiju a da u te emisije redovito ne zovu pošt. gđu Holy. Čime je ona zaslužili i kakvim rezultatima u gospodarstvu je doprinjela da je zaslužila pozive u gotove sve javne emisije gdje joj se dopuštaju komentari, razmišljanja i stavovi koji se nameću javnosti i koje bi javnost trebala prihvatiti. Ona se treba izboriti da njezina stranka postane parlamentarna da bi mogla iznositi javno u svim emisijama svoje prijedloge i stavove. Zašto se u emisije pozivaju vođe marginalnih stranaka koje nemaju postotke potpore javnosti da bi uopće ušli u Sabor. Zato se i događa da Hrvatskom vladaju i za Hrvatsku odluke donose članovi koji nemaju potporu javnosti malo više od 1 %. Ovo je prevršilo svaku mjeru ozbiljnosti takvih medija koji je guraju u javnost iako je javnost ne želi. Građani nisu slijepi i vide takva nametanja pojedinaca i to će na izborima upravo štetiti tim pojedincima jer nehotice mediji odrađuju takvim postupcima upravo štetu tim pojedincima. A oni koji trebaju doći u emisije i to tako često koliko se pojavljuje gđa Holy, oni se ne pozivaju kao da je gđa Holy od Boga poslana da nam vodi i uređuje državu. Nemam ništa protiv, ali samo onda kada bude imala potporu javnosti barem na nivou od 5-10 %. Čak je i Žiovi zid bolji od nje, a ne pojavljuje se tako često kao ona u svim emisijama. Čim je izbačena iz SDP-a pune su ne novine, radio i televizija. A zašto? Dajte već jednom odgovor zašto?

VL
IH
ivan.horvat031
09:34 13.10.2015.

Prvo sam se uplašio kada sam vidio sliku ispod naslova.Drugo,taj vaš orah neće biti nikada u vladi, jel vaša politika je za djecu iz vrtića i malo stariju dob od njih.

VL
PR
prodomo
12:04 13.10.2015.

mirela, ima li neko radno mjesto za mene bez posla? onako, preko veze i vezice...

VL
C0
cos 01
14:15 13.10.2015.

Najrađe bi joj dal svoj glas pa nek ima okruglo sto.

VL
Avatar hdz1848
hdz1848
21:49 12.10.2015.

To je iskren odgovor. A onaj Petrov kaže da ne bude s Karamarkom a ne bude ni s Zokijem, a svi znamo da bez njega Karamarko nema šanse. I onda Petrov iza izbora bude rekao. Pa morao sam jer bi bili novi izbori. Dakle ovo danas je kategorička laž bila ako kasnije bude koalirao s bilo kime. Holy je puno, puno inteligentnije reagirala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.