Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osniva stranku
Povratak na članak

Mirela Holy: Moja nova stranka zvat će se Orah

Mirela Holy objašnjava motive aktivnog ostanka u politici te kaže da je odlučila pokrenuti stranku Održivi razvoj Hrvatske, s kime misli koalirati te zašto će budući članovi pri pristupanju morati položiti pravi mali prijamni ispit

Komentari 1

BB
brle brkić
08:52 29.11.2013.

nešta neštima u hrvatskoj,toliko stranaka i političara i kad bih bar jedan od njih sviju naj pametniji radijo za dobrobit države bili bih napredna nacija ,austvari smo nazadna nacija skoro smo došli do prvobitne zajednice neznamo ništaje brak,nekog ta demokracija unapređuje anekoga i unazađuje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.