Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRISTIJAN GLIBO
Povratak na članak

Mrsić o drakonski kažnjenom poduzetniku: Tu nešto fali, provjerit ću

Cvetojević: Sustav nije okrenut korisniku nego samom sebi

Komentari 10

Avatar johny21
johny21
10:54 09.10.2015.

Tu fali samo zdrava pamet osoba koje nerade svoj posao!

VL
Avatar johny21
johny21
10:53 09.10.2015.

U tome i je problem što oni ne znaju što se događa na terenu, samo sjede u svojim foteljama i živo im se fučka!

VL
UI
Uvijek_iskreno
10:56 09.10.2015.

Fali vama sposobnosti i znanja, ali najviše poštenja.

VL
BK
branko-kockica
11:23 09.10.2015.

Lažljivi Mrsiću, koji 24/7 lažeš da u Hrvatskoj raste zaposlenost, provjeri ovo: iz Hrvatske se u zadnje 4 godine iselilo 92 tisuće radno sposobnih građana, što je 5% svih radno sposobnih građana. Milanovićeva vlada je uništila ukupno 63 tisuće radnihh mjesta, i sada je zaposlenost u Hrvatskoj rekordno niska, kakva nije bila u zadnjih 15 godina. U četiri godine na vlasti Zorana Milanovića vlada je uništila cca: 23 tisuće radnih mjesta u obrtu, 12 tisuća u poljoprivredi, 2 tisuće u rudarstvu, 18 tisuća u industriji, 3 tisuće energetici i vodoopskrbi, 14 tisuća u građevinarstvu, 7 tisuća u trgovini, 4 tisuće u prijevozu, ukupno oko 84 tisuće u sektorima koji stvaraju dodanu vrijednost, odnosno uništeno je točno 10% radnih mjesta u sektorima koji stvaraju novu vrijednost i u kojima ljudi rade 12 mjeseci u godini.

VL
KI
kimuša
10:57 09.10.2015.

sami nesposobnjakovići nam vode državu

VL
Avatar imotska115
imotska115
12:14 09.10.2015.

Ovi nemaju pojma o pojmu, ili zakonu sto su ga uveli. Oni kad isglasaju novi zakon za dva tjedna izglasaju protu zakon za ono sto su rekli pred dva tjedna. Ista stvar za vrime juge. Zakon nad zakonom za istu stvar, dovedu ljude u situaciju ne razuma i tako ti to ide druze Mrsicu. Samo vi koristite taj zakon jer vama to pase, a za poduzetnike ko ih smirglja.

VL
OS
osica
10:59 09.10.2015.

Ne znam za konkretan slučaj, ali zanm za mnogo drugih.Obrtnike se kažnjava , jer su fizičke osobe, nemaju iza sebe suport pravnika i menadžera, "oni su radnici i direktori", odgovaraju svojom imovinom i prilično su jadni u dokazivanju svojih prava,a, zato obično svi šute i plaćaju , da se ne bi zamjereili jer ako ih "netko uzme na zub inspekcija će im ako treba dolaziti svaki dan", pa će ih kažnjavati dok ih ne uništi. istina je prava "svi se dignu na noge". Bolje 100 kazni malima nego jednom velikom." Broje se predmeti a 100 je ipak 100".Jednom riječju "ovce za šišanje.

VL
DU
Deleted user
13:31 09.10.2015.

Dobro je rekao Mrsić, tu nešto fali.. fale sposobni i pametni ljudi. Nije katastrofa i napraviti grešku, ko radi taj nekad i pogirješi, ali je katastrofa što je Mrsić reako da će provjeriti i na tome je sigurno ostalo. Umjesto da se pomogne privatnicima, država traži mehanizme kako da im uzme nešto. Ti inspektori su kompleksaši koji su dobili "vlast" pa onda maltretiraju poslodavce. Tim inspektorima treba naredit da nakon što utvrde nepravilnost šest mjeseci provedu u firmi u kojoj je utvrđena nepravilnosti da educiraju poslodavca u tom periodu kako bi otklonio sve nepravilnosti. I naravno prije kazne svakako treba poslati rok za ispravak neispravnosti. To je onda država koja brine o poslodavcu i radniku i pravilima koja bi mogla imati smisla! Sve ostalo je samo trkeljanje. Dok nam SDP i HDZ budu pisali pravilnike, nadrapali smo. Kaj je najbolje, uopce ne trebaju razmisljat, neka odu u njemacku i prepisu SVE!!!! Ako je njima dobro bit ce i nama...

VL
MA
mainstream
14:18 09.10.2015.

Ovo je strašno ako je istina da je zbog online servisa ili bilo kakvog digitalnog servisa došlo do greške koju snose korisnici. Ako je tako onda govorimo o super lošem korisničkom iskustvu (UX - user experience) koje ima goleme negativne posljedice za korisnika. Tko god je napravio servis ima vrlo loš menadžment (zadnja iterativna faza svakog proizvoda zahtijeva testiranje od pravih korisnika) ili ga uopće nema i vjerojatno želju da se samo zaradi, ništa novo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.