Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
papa franjo na božić:
Povratak na članak

'Mir nije lijepa fasada iza koje su podjele, već svakodnevna obveza'

Papa Franjo u božićnoj poruci Gradu i svijetu na Trgu svetog Petra pozvao na predaju oružja i dijalog u Africi, mir u Izraelu, te da se nikad više ne ponove tragedije izbjeglica poput onih na Lampedusi

Komentari 5

TO
tonchica*
13:58 25.12.2013.

Papa nije rekao da pogledamo Isuseka, nego malenog Isusa. VL valjda pokusava RH pretvoriti u Republiku Zagreb ili nesto takvo. I uciniti vec jednom vaseg Decka Dana u Momka Dana. Dosta s lokalizmima.

VL
DU
Deleted user
20:04 25.12.2013.

Jedina svijetla točka svjetske političke, intelektualne i vjerske scene. Pravi katolik na pravom mjestu.

VL
OL
olovka
12:41 25.12.2013.

Srecan bozic svima koji su zaboravili da je ovo samo novi gregorijanski kalendar. Srecan bozic svima koji shvate da danas zivimo na ivici bijede i na rukama nasih vlada (ma gdje bili) oni (bogati) odlucuju kad i kako da krenemomo da gladujemo ,oni odlucuju kad i kako da nas nema , oni odlucuju o nasim zivotima , kad da ostanemo bez posla i nade u bolji zivot AAA nas dragi bog samo posmatra i trlja ruke jer prihodi su veliki (u crkvama) a sto ljudi odvajaju od usta da bi platili slusanje ,e to sami odlucuju a ne ni bog ni bogati ,znaci nasa umno siromasna malenkost. Svejedno srecno. brisi ako hoces boli me dokica ,budalo jedna.

VL
A2
Alien 222
17:36 25.12.2013.

Ovaj papa je najopasniji do sada ,zeli izgladiti odlazak benedicta koji je zbog raznih manipulacija smijenjen... a ovaj je jezuita ,a oni su inace poznati po izazivanju ratova I revolucija !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.