Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marija vučković
Povratak na članak

Ministrica poljoprivrede: Meso na hrvatskom tržištu je dobro, hormoni su zabranjeni

"Aditivi se ubrizgavaju u svježe meso, ali svježe meso koje nije namijenjeno konzumaciji u svježem stanju veća kao prerađevina", rekla je. Kad je u pitanju zastupljenost mesa domaćeg porijekla, Vučkovića odgovara je kod govedarstva iznosu 70 posto u svinjogojstvu oko 60 posto, a peradarstvu iznad 90 posto.

Komentari 3

ID
ivo.dzinic
11:04 21.04.2023.

Da li je ova drugarica ikada kupila meso u plodinama ili konzumu a ništa nije bolje ni u Kauflandu. I ja da se hranim u Saborskoj i Vladinoj kuhinji isto bi hvalio kvalitetu mesa a i ribe.

VL
DU
Deleted user
06:41 21.04.2023.

Kaže Marija ,kojoj je specijalnost javna nabava,a ne znam da li je ikada posadila što na selu oko Mostara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.