Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poručili foleyju

Ministri odgovaraju: Novim zakonima privući ćemo investitore

'27.12.2011., Zagreb - Branko Grcic dolazi u Banske dvore. Photo: Zarko Basic/PIXSELL '
'Zarko Basic/PIXSELL'
02.03.2012.
u 15:54

Ministar Grčić i ministar Maras ističu da će se zakonima o koncesijama, o poticanju ulaganja, o rudarstvu i Agencijom za konkurentnost investicija privući strana i domaća ulaganja.

Na jučerašnje prozivke američkog veleposlanika Jamesa Foleyja kako je hrvatski stav prema stranim ulagačima neprijateljski odgovorio je ministar regionalnog razvoja Branko Grčić koji je kazao da su u posljednja dva mjeseca napravili znatan korak naprijed poreznim rasterećenjem i smanjenjem parafiskalnih nameta te kako je za poduzetnike oslobođeno gotovo tri milijarde kuna, što je, smatra Grčić, jasna poruka investitorima.

Svoje mišljenje Tportalu iznio je i ministar poduzetništva Gordan Maras koji smatra da će se slika Hrvatske promijeniti čim krene realizacija najavljenih Vladinih investicijskih projekata.

Oba ministra ističu da će se zakonima o koncesijama, o poticanju ulaganja, o rudarstvu i Agencijom za konkurentnost investicija privući strana i domaća ulaganja.

Više pročitajte ovdje.

Komentara 10

KK
KINGS KlNG®
16:24 02.03.2012.

grču....šuti....jedan....sjedi

Avatar Rambo
Rambo
16:32 02.03.2012.

čudi me da za dva i po mjeseca.....niste od Hrvatske uspjeli napraviti Švicersku . ...sramota......odmah vas treba smijenit...i...vratit....Popijača...to je bio.. . svjetski gospodarski stručnjak.....fenomen......ravan Anštajnu...

Avatar comparator
comparator
10:38 03.03.2012.

Koliko sami političari imaju koristi osim što se zadržavaju na vlasti? Šteta je veča za građane a korist izvlače strane banke koje novac tako izvlaće iz zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije