Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ODLASKA
Povratak na članak

Ministarstvo zdravstva poručuje: Otvoreni smo za dijalog o Imunološkom zavodu

Ispred Ministarstva zdravstva sindikalce je primio državni tajnik Željko Plazonić, pomoćnica ministra zdravstva Ružica Palić Kramarić, pomoćnica ministra Delfa Radić Krišto i njihovi suradnici sa željom da se na radnom sastanku zajednički razmotre pitanja vezana uz Imunološki zavod, stoji u priopćenju

Komentari 1

OS
osica
14:48 16.01.2017.

Svakako treba imati podatke i stručnjake za detaljnu analizu stanja u Imunološkom i da netko stručno i odgovorno kaže: Treba nam " to i to" Ovako , svako malo i sa svima odgovornim "dimna zavjesa za javnost". S jedne strane strane "važnost , pa mislimo da ćemo svi umrijeti bez Imunološkog, đto pokazuje "ono skupljanje novca za spas...." , s druge pak strane ništa konkretno se ne događa godinama. " Djeluje mi kao zvečka za nas, a ja ipak mislim da treba reći , ono što treba. Ima ili nema i kada spasa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.