Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijava DORH-u
Povratak na članak

Ministarstvo: Uber krši porezne propise u Hrvatskoj

Ministarstvo prometa traži da DORH provjeri ima li u poslovanju Ubera u RH elemenata kaznenih djela i/ili prekršaja

Komentari 9

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
11:15 12.04.2017.

dali se netko iz Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture vozio Uberom? Ja jesam, i svaki puta sam dobio račun, od radio-taxija nisam još nijednom nisam. Dali vi iz Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture ,mislite da je normalno da sa Plesa do Zagreba platite 200KN onim šerifima iz Gorice?

VL
ST
stefj
10:07 12.04.2017.

Opet se staje u obranu jedne kaste i direktno se staje na put napretku... Uber je prema korisniku izuzetno transparentan, isto tako i prema državi. Nema muljanja s PDV-om, neizdavanja računa, a korisnici zapravo sami izreguliraju loše stvari, izbace loša vozila i vozače... Ovo zadnje najviše smeta taksiste, mogućnost biranja tko će te voziti, mogućnost ocjenjivanja usluge. Ja ne znam čovjeka koji nije imao neugodna iskustva s raznim taxi službama i gdje se vlo malo može napraviti... Osim toga, jedna taxi služba utočište je bivših policajaca i vojnika, rođačkih veza, što donosi visoku dozu bahatosti, neprofesionalnosti, čak i kriminala...

VL
BD
Big Daddy
13:24 12.04.2017.

Samo bih upozorio da Vecernji vec dva dana za redom objavljuje anti-uber clanke. Bilo bi u redu da se čuje i druga strana tj. da je se pozove na komentar.

VL
Avatar anlaser
anlaser
10:33 12.04.2017.

Uber je zakon. Adio radio taxi.

VL
SM
slavko.mikic.sm
23:55 15.04.2017.

Uber dobro plaća..marketing ,lobiranje kod glavonja i olfo novinarcice a voze im klinci od 18 g za kikiriki..Od svake vožnje 25 posto ide direktno na racun u Nizozemskoj..Nema zaposlenika kojima bi trebao isplaćivati plaće i davanja državi!Nema niti jedno taxi vozilo u cijelom svijetu .jdoo i niko nije prijavljen a radi ih dvadesetak i više.Ubera za sve to boli briga jer on je aplikacija.Ljudi baš ste naivci..Mislite da tu ima zarade za onog naivca koji vozi,bez papira ,bez dozvole,licence,ikakve provjere koju je prošao..voze na crnjaka za siću!Trebalo je odavno zabraniti Uber i slicne ..

VL
Avatar Observer
Observer
10:10 12.04.2017.

Kompanija Uber uspjesno posluje u velikom broju zemalja ukljucujuci SAD ,i EU ali u Hrvatskoj Uber ima jedini problem a to je kompanijski logo ,to jest veliko slovo "U" a to titoisti ne podnose.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.