Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽNICE IZ SRBIJE
Povratak na članak

Ministarstvo branitelja: Nismo zaprimili nikakve informacije o optužnicama

Iz Ministarstva pravosuđa navode da se informacije izrečene uz postupanje Srbije prema hrvatskim državljanima odnose na razdoblje iz 2011.

Komentari 5

CI
cinbenik
14:52 25.07.2016.

Nista ovaj nije zaprimijo niti ima pojma o cemu......HDZe stozeri,satori,plinske boce ...........sve to miruje,a nikada vise problema za branitelje sa ovom nazor cirkus nenarodnom vöadom i trilateralnom presednicom podjela i raseljavanja Hrvata.....Napravise ustupke Srbima,tipicno za HDZe lazno domoljublje i nikom nista....HDZe branitelji,crkva.....svi zadovoljni,a Hrvatska se raspada po svim savovima.....Jednakopravnost za sve Hrvate i politicare,njima je nepoznanica.

VL
Avatar Chicha
Chicha
11:25 25.07.2016.

Branitelji, kak to zvuci defanzivno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.