Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
google street view

Ministar V. Ostojić isprobao bicikl kojim je napravljen Street View

Veljko Ostojić, Google Street View (1)
Vlada RH
26.09.2012.
u 17:46

– Jednom kad netko našu zemlju vidi u virtualnom svijetu sigurno će je htjeti posjetiti u stvarnosti – izjavio je ministar turizma

Ministar turizma Veljko Ostojić na današnjem predstavljanju Google Street Viewa isprobao je bicikl kojim je napravljen Street View, objavljeno je na Facebook-stranicama Vlade.

– Jednom kad netko našu zemlju vidi u virtualnom svijetu, sigurno će je htjeti posjetiti u stvarnosti – izjavio je ministar turizma.

Google Street View Hrvatska predstavljen je danas, čime je Hrvatska svrstana u društvo 44 zemlje svijeta koje koriste Googleov proizvod uz pomoć kojeg korisnik zahvaljujući milijunima fotografija može prošetati po više od 50 posto površine zemlje. Street Viewom su obuhvaćeni gotovo svi naši gradovi s više od 50 tisuća stanovnika i svi naši veći otoci.

>> Najskrivenijim dijelovima Lijepe Naše prošetajte iz fotelje

>> Prva žrtva Googlea: Kamere uhvatile čelnika Jaske u prekršaju

Komentara 4

M3
Miške 3
18:14 26.09.2012.

Google Street View je u pojedinim zemljama EU zabranjen. U Bangladeshu nije.

SE
sestrićna
20:20 26.09.2012.

samo mu treba ugraditi kantu sprijeda i eto posla u struci :))

DM
dominator_milanovic
22:13 26.09.2012.

zemljo otvori se... kakav panj... pogle samo tu facu? o jezus kristusek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije