Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆANJE NAKNADE
Povratak na članak

Ministar Slaven Dobrović otkrio kome će poskupiti struja

Na novinarski upit o tome razgovara li se već s mađarskim MOL-om oko vrijednosti udjela u Ini koji Hrvatska želi preuzeti, pak, samo je kratko odgovorio: "Pripremamo se za razgovore".

Komentari 9

CA
campa
11:35 15.02.2017.

Koji su ovo muljatori.Struja neće poskupjeti pa na kraju hoće.Kako sa strujom muljaju i sa plinom,Zamislite kubni metar koji se naplačuje.Bez obrazloženja što je to kubni metar plina i koja mu je energetska vrijednost.Koga štiti Dobrović građanbe sigurno ne jer izračuni energenata u Hrvatskoj predstavljaju nedokučive formule koje samo oni koji naplačuju energente shvačaju.Dobivamo fiću a naplačuju nam rate za mercedes.Dobrović je na kraju krajeva samo statist koji njemo promatra što se oko njega događa i gdje glavni igrači plivaju u moru koruptivnog novca.

VL
SD
sdpesticid
11:30 15.02.2017.

poziva se na prošlost kako bi opravdao budućnost. 2 je više od 1 i nema se tu što karikirati kao u ovom slučaju, gdje nam pokušavaju prodati svoju priču kako neće biti poskupljenja jer hoće. recite jednostavno, ako građane neće obuhvatiti poskupljenje da će isto ići samo za industrijski sektor i gotovo. da je tako, tada ne bi išli s ovim pričama o povratku na cijenu el. energije prije pojeftinjenja iste u 2015. i još nešto, citiram: ali kako građanima cijena električne energije ne bi trebala rasti u odnosu na prošlu godinu, jer je poreznom reformom snižen PDV na isporuku struje krajnjim potrošačima. ( završen citat ) - - uočimo nešto iz ovog citata: ''ne bi trebala'' ?! ovo nam govori da se potrošači nalaze na vjetrometrini politike i da vlada nema jasan stav o poskupljenju.

VL
GU
gunđo
11:35 15.02.2017.

Ovaj ministar mi djeluje mutavo i koliko je vidljivo u javnosti dobiva se slika da više stvara problema nego ih rješava.Očito promašen ministar iz kvote MOSTA-a.

VL
DU
Deleted user
12:59 15.02.2017.

svatko može danas biti ministar...šifra TEHNIX .

VL
SV
sviralo
13:38 15.02.2017.

da mi je znati po kojoj je to strucnosti ovaj lik ministar. polumutav, kenjav, zbunjen, i to cudo je uslo u uzi krug. pa kakvi su onda drugi. uzas

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:46 15.02.2017.

Građani plaćaju naknadu za obnovljive izvore da bi se plaćalo povlaštene proizvođače, uglavnom tvrke (preko 90%). Dakle mi kao građani plaćamo subvencije za obnovljive izvore a od toga nemamo apsolutno nikakve koristi. Umjesto da se ovaj novac dodjeljuje u omjeru 80% građani 20% gospodarstvo kod nas je suprotno pa i gore. To je čista pljačka građana!

VL
TR
Trnjanec
12:13 15.02.2017.

Na koliko skače kubik plina? S trenutnih 4 kune barem na jedno 6, zar ne?

VL
OB
ObrenM
13:26 15.02.2017.

Ova vlada je iznjedrila najboljeg ministra do danas-Tolusica,te jednog od nagorih-Dobrovica.Taj na diletantski nacin provodi zbrinjavanje otpada.Kud on prodje svojim projektima ,ostavi velike probleme lokalnoj vlasti.Osim navedenog propustio je radi svoje strucnosti povlacenje najveceg dijela novca iz EU fondova.Podizanjem kvotee za obnovljive izvore energije populisticki se je busao u prsa i govorio da ce doci do trajnog pojeftinjenja struje osobito kucanstvima,a poslije par mjeseci-struja ce morati ce poskupiti.Isti takovi slucaji su bili kod dizanja poreza tele-operatorima i PDV-a kod prehrane.U oba slucaja su obecavali da se to nece prelomiti preko gradjana i oba puta su nas prevarili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.