Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osoba od povjerenja
Povratak na članak

Ministar Ostojić postavio Bertinu za šefa policijskog USKOK-a

Ministar policije Ranko Ostojić nakon pet mjeseci na dužnosti konačno je proveo svoje prvo kadroviranje.

Komentari 9

AU
austria
06:44 24.05.2012.

Nakon dokazanih kriminalaca ex ministra Rončevića i Kirina vrijeme je da policija počne raditi, iako je i Karamarko bio OK, za razliku od prethodnika, na sramotu stranke, države i naroda.

VL
TT
The Time of Troubles 1612
06:49 24.05.2012.

.......no opet mu prigovara Europska komisija....... Kad oni u Briselu ili Washingtonu Hrvatskoj zapovijedaju onda oni to zovu demokracijom. Tako zelu zapovijedati i Rusiji a dok se to ne ostvari oni ce je politicki destabilizirati uz pomoc domacih izdajnika i vojno ugrozavati s NATO.

VL
OB
-obrisani-
07:03 24.05.2012.

Sve Ostojice mora se skinit sa funkcije...to su petokolonasi, bili u ratu i ostali.

VL
BL
Blizard
07:37 24.05.2012.

Svako imenovanje podobnih iz SDP -a imaju neku vezu sa drogom ,pa ljudi moji jači su i od mafije ! Sada će novoimenovani skakati po glavama krimi SDP-ovaca . jeste hoće ....

VL
BM
BRANITELJ-MUP
08:28 24.05.2012.

Koji sam ja ministar ako mi ne daju da mijenjam tim. Pa ja se ne bih toga niti uhvatio! Moj Ostojiću, piši kući propalo! Neš ti ništa napraviti!!!!

VL
DU
Deleted user
10:06 24.05.2012.

Kakav je to famozni policijski USKOK? Postoji li onda i vojni USKOK? Možda bi trebalo uspostavit i građevinski USKOK? Uglavnom... sve to ničemu ne služi.

VL
OB
-obrisani-
10:34 24.05.2012.

23.05.2012. u 23:51h hatikva je napisao/la: \".... pripadnici ekskluzivne skupine policajaca od povjerenja...\" Zvuči kao paralelna linija zapovjedanja ili... ********* Pa kada bi ovaj ministar imao pojma o poslu kojim se bavi onda bi možda bilo tako !

VL
VL
.
10:38 24.05.2012.

O čemu ova laprda, a što je sa ovima postvaljenim odmah po dolasku na ministarsku funkciju (ili ih nije Ostojić postavio?): Prijatelji, odvjetnici, umirovljenici i SDP-ovci koje je imenovao Ostojić u MUP-u će mjesečno zarađivati od 12 do 15 tisuća kuna neto Evelin Tonković u sukobu interesa, zamjenik ima odvjetnički ured u Splitu. Kako će od klijenata čuvati policijske tajne? Sanja Čanković bavi se pravnim poslovima, a sama je bila kazneno prijavljena u MUP-u zbog nesreće. Nebojša Kirigin, unuk nekoć silno utjecajnog predsjednika Hajduka Tita Kirigina, strelovito napreduje. Ines Krajčak, braniteljica bez dana na bojišnici, zahvalila se Ostojiću na imenovanju na Facebooku. Vladimir Nemec, novi pomoćnik za razvoj koji je nekoć bio krim-službenik, vraćen je iz mirovine! Vlado Dominić, fikus iz telefonske centrale novi je šef kabineta + A što se tiče Maria Bertine samo je bilo pitanje vremena kada će amater postaviti na neku funkciju totalnog diletanta, kojeg nije potrebno diskreditirati, njega je diskretirala priroda podarivši mu vrlo skromne sposobnosti i nizak IQ!

VL
VI
vidicmar
21:02 24.05.2012.

još jedno u nizu političkih imenovanja... tip nije bio nikakav dragovoljac već je bio u rezervnom sastavu policije, sredinom 90ih svi krim službenici koji su radili na suzbijanju droga su prolazili američku obuku koju su provodili instruktori DEA. kao policijacac nema nikakvih izuzetnih rezultata i njegova priča je političke pozadine, zaboga 1998 je policajac godine bio Krunoslav Fehir hahahahah a znamo kako je završio.. (daje guzice po Poreču)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.