Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAĆE U PROSVJETI
Povratak na članak

Ministar Mornar: U proračunu nema dovoljno novca za naše potrebe

Ministar znanosti i obrazovanja Vedran Mornar danas je u Varaždinu gostovao na FOI-u, ali za prosvjetare nema dobre vijesti

Komentari 9

TH
than
14:34 02.09.2014.

Koje ce to biti smanjenje placa prosvjetarima od kada su ovi dosli na vlast ? Izgubis se vise u svemu tome. Glavno da ima za udruge kojima se niti broj ne zna.

VL
DU
Deleted user
15:15 02.09.2014.

ministre !!!!....molim da pod hitno formirate jedan prvi razred osnovne sa jednim đakom ! našim premijerom. neka tu on bude predsjednik razreda ali ne znam da li bi završio jer bi se posvađao sam sa sobom.

VL
LA
larala
14:31 02.09.2014.

što u prijevodu znaci da ova vlada izravno napada ovaj narod i gradove koji omogucuju besplatne udžbenike ucenicima....sacuvaj bože da se naši ministri odreknu svojih dnevnica i luksuza pa da svim ucenicima omoguce besplatne udžbenike.... i naravno da u proracunuu nema novca za sve potrebe, samo ministre pitanje, ako nema novca zašto si onda ne smanjite place, zašto ne budete solidarni s narodom kojem volite soliti pamet?...zašto ne ukinete financiranje stranaka iz proracuna?..itd...pa ce biti novca više nego dovoljno za sve

VL
MN
mnemnosine
15:41 02.09.2014.

Pa sta dajete miliardu Crkvi, sta ne obrazujete djecu. Normalno da drzava nema novca kada mora uzdrzavati ove.

VL
VL
vlatx
16:21 02.09.2014.

I tako, dok se s jedne strane mjenja vozni park, kupuju pametni telefoni i tableti, smišljaju se načini kako sprugu odvesti na egzotično putovanje a na državni račun, besplatno ljetuje na Brijunima, naganja se po prometnicama u blindiranim automobilima i u koloni od 5 vozila s punim gasom, troši se novci preko službenih kartica učitelji sa zebnjom čekaju svaki rebalans proračuna jer su prvi za odstrel. Naime ima ih previše i nemilice troše državni novac. Zamislite, učiteljica mora preko svoje kartice kupovati spužvu i kredu za razred, fotokopirni papir, izmišljati od smeća (popularno nazvano recikliranje) edukativni materijal i kupovati još puno drugih sitnica za "normalan" rad sa učenicima. Projektor i računalo u svakom razredu je naučna fantastika jer isti moraju biti sastavni dio inventara svakog zastupnika u Saboru, službene pozive moraju obavljati preko privatnih mobitela jer škola zablokira pozive prema mobilnim mrežama iz zbornice. I tako, treba svim tim učiteljicama i učiteljima uzeti što više novaca jer su oni najveći potrošači državnog novca a djeca su najveće zlo jer traže previše. Zamislite, znatiželjna su i željna znanja, i trebat će im puno znanja da ovu državu izvuču iz ovog sra*** koji su nam naši političari omogučili.

VL
CR
crnaguja1950
15:41 02.09.2014.

a za aute ima?za uhljebe ima?

VL
DU
Deleted user
15:09 02.09.2014.

a kako će bit šoldi kad je sve popljačkano..

VL
Avatar žič
žič
12:01 03.09.2014.

jovanović je bil,,opča opasnost,,ovaj matroz nije niš bolji...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.