Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči presude

Ministar Matić o presudi u Haagu: Branitelji će biti dostojanstveni

predrag matić (1)
Žarko Bašić/PIXSELL
15.11.2012.
u 21:52

- Pozdravljam to što su se branitelj okupili za generale i da su dostojanstveni kao i 90-ih godina - rekao je ministar branitelja.

Ministar branitelja Predrag Matić Fred je u emisiji "60 minuta s Tihomirom Ladišićem" na 24sataTV kazao da jedva čeka da se generali vrate i da se razjasni što su oni prošli sve ove godine u pritvoru, piše 24 sata.

- Pozdravljam to što su se branitelj okupili za generale i da su dostojanstveni kao i 90-ih godina. Ja jesam branitelj, ali ne mogu ništa reći dok ne čujem presudu. Očekujem da će biti pravična - kazao je ministar te dodao da je bilo puno politiziranja s imenima generala.

"Jedva čekam da se generali vrate"

- Ja jedva čekam da se generali vrate i da razjasnimo što su oni prošli sve ove godine dok su u pritvoru - rekao je ministar koji će presudu Gotovini i Markaču sutra pratiti s najbližim suradnicima u uredu.

- Iščekivat ću presudu s nestrpljenjem. Drago mi je da će branitelji biti dostojanstveni. Bez politiziranja, govora i bez onih koji žele lešinariti s takvim stvarima - kazao je Matić.

Osvrnuo se i na "dnevnu politiku" te je kazao da nije susreo niti jednog branitelja koji bi bio protiv objave. - Ja ću biti prvi koji će objaviti cijeli ratni put. Udrugama sam rekao da će mi biti partneri od kojih ću tražiti mišljenje, ali odluke nećete donositi vi, nego ja jer ja odgovaram Saboru i Vladi - rekao je Matić.

Cijeli članak možete pročitati OVDJE.

'Pratite od 9.00h uživo na Večernji.hr prijenose iz Haaga i sa zagrebačkog Trga bana Jelačića'

>>U prepunoj katedrali održana misa za potporu Gotovini i Markaču

Komentara 18

BL
Blekpanther
22:11 15.11.2012.

E moj ministre lupetas gluposti ocekujes da presuda bude"pravicna", kako moze pravicna biti?Gotovina cami vec 7 godine a Markac i vise!!! I sekunda je previse za nevine generale!!! Ili je ta tvoja pravicnost izisla iz Josipoviceve kuhinje!!!

BI
bilikamen
22:26 15.11.2012.

BRAVO MINISTRE!

OB
-obrisani-
22:05 15.11.2012.

oglasio se mobilisani "branitelj" i nevjerovatni "medicinski fenomen" s 80% invaliteta, dakle gdje su večeras Iblerovske straže čiče Draže?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije