Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNI NATJEČAJ
Povratak na članak

Ministar Marić objasnio zašto Porezna uprava traži 98 zaposlenika

Kandidati koji ispune tražene kriterije bit će pozvani na testiranje koje se sastoji od pismene provjere i intervjua s članovima Komisije.

Komentari 7

Avatar deziderij
deziderij
06:47 06.12.2016.

Nevjerojatan je ovaj, neću ga nazvati "malim od palube" nego malim od Todorića, koji čini neviđenu štetu ovoj našoj banana državi HR. Majstor je u smišljanju sve novijih načina pljačke po zakonu. Sada će još dodatno ovu jad državu HR preopteretiti s nepotrebnim, jalovim, kilavim, nesposobnim, neproizvodnim i nadasve nepotrebnim novim zaposlenicima a zbog čega ? Kako god da bilo malac je opasan tip koji ovu jad zemlju još dublje zakopava u sve veće probleme. Nesposobna i kilava hrvatska politička klika državni budžet, bure bez dna, popunjava jedino s novim nametima i oporezivanjem svega i svačega a budžet ja svakim danom prazniji. Kad i kako se riješiti ovih nesposobnih bitangi i parazita ?

VL
CR
crocro
07:29 06.12.2016.

Ja kao građanin ne mogu suditi o potrebi zapošljavanja novih činovnika. Ali ovakve osjetljive stvari moraju biti potpuno transparentne jer su naši ljudi jako osjetljivi i na zaposlenje makar i jednog nepotrebnog činovnika kojega narod mora plaćati. Ako narod već plaća činovnike, onda narodu treba podastrijeti činjenicu koliko i gdje se činovnika treba zaposliti. Koliko činovnika je otišlo u mirovinu s imenom i prezimenom i mjesta gdje su oni raditi, te istaknuti koliko činovnika će se zaposliti u istim uredima. Da li će se popuniti samo broj koji odlazi ili će se još tome broju pridodati novi. To narod ne zna a želi znati. Dakle, nije problem ovih 98 činovnika ako će oni zamijeniti 98 koji odlaze u mirovine. Problem je i to veliki problem ako se na postojeći broj pridodaje puno više novih činovnika i odnosu na broj koji odlazi u mirovinu, pa to treba malo pojasniti narodu da narod ne bi bio u zabludi. Čim su u pitanju činovnici i razni državni službenici ili neki novi dužnosnici, čime se poseže rukom u državni proračun koji puni Hrvatski narod, taj isti narod je jako osjetljiv. Zato treba baratati s imenima, radnim mjestima, imenovati urede u kojima se zapošljavaju itd, a ne podatke iznositi uopćeno. To je problem. A narod želi samo znati što im radi vlast koju su sami odabrali da budu prvi među jednakima.

VL
SJ
Sve je uzalud
11:23 06.12.2016.

..............evo konačno dobre vijesti.............još je ostalo 7 Hrvata koji su bez posla a nisu zaposleni kod "države".................

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:00 06.12.2016.

Haha, kad se zaposljavaju poreznici, to je znak da cete dobiti nove poreze. Uzivajte.

VL
Avatar HUZP
HUZP
23:57 06.12.2016.

Kada bi državi odgovaralo da hvata one koji je potkradaju zaposlila bi 1000 inspektora

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.