Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORUŽANE SNAGE RH
Povratak na članak

Ministar Krstičević u Gospiću posjetio gardijsku mehaniziranu brigadu

Krstičević je poručio kako mu je čast iz prve ruke upoznati se s Gardijskom mehaniziranom brigadom, čiji su pripadnici sljednici legendarnih postrojbi pobjedničke Hrvatske vojske

Komentari 3

SS
sokac sa drave
16:01 24.02.2017.

Logicno je da ministar odbrane posjeti vojnu postrojbu.Pitanje je sta je ministar obrane radio u postavljanju nove uprave Podravke.Nisam bas zagovornik Karamarka ali ga on nije htio za ministra obrane kaze covjek jedva sroci prostu recenicu o prostoprosirenoj nema govora.Molim komentatore koji nesto vise poznaju situaciju.Sta je ministrova zadaca bila u postavljanju nove uprave Podravke?

VL
PR
prarvat
07:04 25.02.2017.

slušao sam ga na radiju. predlaže nekoga gospodina za direktora podravke i priča o njegovom ratnom putu. to nije dobro. ratni put je bitan za ministra obrane, ministra branitelja, generala... ma ne može biti presudan svugdje. dobro gospodarstvo je pravaa pomoć braniteljima i njihovoj djeci i unucima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.