Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na presudu

Rončević (zasad) ostaje u HDZ-u, Kalmeta šokiran presudom

Božidar Kalmeta
Autori: AM, jp, vm/VLM
06.12.2010.
u 11:35

HDZ će u slučaju Rončevića čekati pravomoćnu presudu, a do tada neće biti rasprave o njegovu članstvu u stranci

Predsjednica Vlada i HDZ-a Jadranka Kosor odbila je komentirati presudu bivšem ministru Berislavu Rončeviću.

– Kao i obično, ne želim komentirati nepravomoćne sudske presude, a budući status gospodina Rončevića u HDZ-u ovisit će o pravomoćnoj presudi – kazala je premijerka.

Kalmeta spustio mikrofon, zahvalio se i okrenuo
Ministar mora Božidar Kalmeta, koji sudjeluje na središnjoj proslavi blagdana sv. Nikole na motornom brodu Jadran u splitskoj luci, najblaže rečeno, problijedio je kad smo ga upitali da komentira presudu kolegi, bivšem ministru Rončeviću.

Ostao je šokiran, a jednoj je novinarki spustio mikrofon, zahvalio se i okrenuo.

HDZ će čekati pravomoćnu presudu
U HDZ-u također nisu bili pričljivi u vezi s presudom Rončeviću. Na upit hoće li biti izbrisan iz članstva, stranačka glasnogovornica Sunčana Glavak tek je kazala kako ne komentiraju nepravomoćne presude te da će se i u slučaju Rončevića čekati pravomoćna presuda, a do tada neće biti rasprave o njegovu članstvu u stranci.

Odgovarajući na pitanje o kazni koja je izrečena Rončeviću i Bačiću u slučaju s kamionima, Zoran Milanović upozorio je na razliku između onoga što je utvrdilo saborsko povjerenstvo, a to je da nema krivnje, i suda, koji je donio suprotnu presudu.

Komentara 108

X2
xychhr-200
23:35 06.12.2010.

Licemjerni lažov...!!!... kao i sve druge KRADEZENJARE...

OB
-obrisani-
06:32 08.12.2010.

najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

KA
karambita
18:05 06.12.2010.

Kaljmeta ce otpljovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije