Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele obilaznicu

Ministar iz BiH: Gradnja pelješkog mosta neće se dogoditi

pelješki most
Ponting/Pipenbaher consulting engineers
19.08.2013.
u 13:07

I dalje mislim kako se ne može biti poseban stručnjak da se zna da je gradnja mosta jedan od najkompleksnijih, najtežih i sigurno najskupljih rješenja, kaže Damir Hadžić

– I dalje sam uvjeren da se gradnja pelješkog mosta neće dogoditi i da će se rješenje tražiti u skladu s onim što je predložila BiH, a što je na kraju u interesu i Hrvatske i BiH. Ali, ponavljam, BiH neće praviti probleme Hrvatskoj, naravno, uz ispunjavanje svih prethodnih uvjeta prema našoj zemlji – komentirao je gradnju pelješkog mosta i studiju Europske unije ministar komunikacija i prometa BiH Damir Hadžić, piše Dnevni avaz.

Dodaje kako ne vidi da u EU i u Hrvatskoj ima neracionalnih ljudi koji su spremni ulaziti u gradnju objekta koji ne pokazuje svoju isplativost.

– Čekamo tu studiju. I dalje mislim kako se ne mora biti poseban stručnjak da se zna da je gradnja mosta jedno od najkompleksnijih, najtežih i sigurno najskupljih rješenja. S druge strane, još nitko nije definirao iznose. Naši uvjeti ostaju, a podrazumijevaju slobodan i neometan pristup neumskom zaljevu i akvatoriju – rekao je Hadžić.

>> Ekskluzivne fotografije novog projekta pelješkog mosta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije