Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u HDZ-u

Milošević: Kratak staž u HDZ-u nije mi zapreka da budem predsjednik

\'11.03.2011. Avenija Dubrovnik, Zagreb-U dvorani Globus na Zagrebackom velesajmu odrzan je sredisnji odbor HDZ-a. Ivan Domagoj Milosevic Photo: Boris Scitar/PIXSELL\'
Boris Ščitar/Pixsell
13.01.2012.
u 12:33

– Mislim da je to što dolazim iz gospodarstva i bavim se njime prednost – smatra Ivan Domagoj Milošević

Ivan Domagoj Milošević, koji će se kandidirati za predsjednika HDZ-a, uvjeren je da mu kratak staž u stranci neće biti zapreka u utrci za čelnika HDZ-a. Rekao je to za Hrvatski radio, donosi HRT.

– Mislim da je to što dolazim iz gospodarstva i bavim se njime prednost. HDZ ne bira samo sljedećeg predsjednika nego i budućeg hrvatskog premijera. U tom smislu, budući da su pod vodstvom HDZ-a ostvareni svi povijesni ciljevi i završetak pregovora s EU, i kada postanemo ravnopravna članica, mislim da je ključno naše gospodarstvo, napredak hrvatskoga gospodarstva, jer iz toga jedino može dugoročno proizaći boljitak i rast standarda za sve naše građane – kazao je Milošević.

Ključne riječi

Komentara 43

MO
mojzagi
18:51 15.01.2012.

Ne to se nebi smjelo dogoditi da jedna HR ima predsjednika ---Milosevica--

LA
lanica
10:56 16.01.2012.

ne trebamo sad tvoje poznavanje gospodarstva, niti tvoju kandidaturu

OB
-obrisani-
12:52 13.01.2012.

e moj Ivane Domagoju....još si dodaj...i Hrvoje i Trpimir . da se malo...pojačaš....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije