Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
paradoks obračuna

Miloš Simović pucao u Sretka Kalinića iz ljubomore

sretko i miloš
Foto: VL
1/4
10.06.2010.
u 23:42

U pozadini krvavog obračuna dvaju pripadnika kriminalnog klana na zagrebačkom jezeru Rakitje je žena.

Miloš Simović pucao je u Sretka Kalinića iz ljubomore. Izjavio je to zamjenik ravnatelja policije Milijan Brkić za HTV, otkrivajući da je policija došla do "pomalo paradoksalnog zaključka" da je u pozadini krvavog obračuna dvaju pripadnika kriminalnog klana na zagrebačkom jezeru Rakitje - žena.

>>Kalinićev iskaz policiji: Ja sam Zver...i ubio sam 20 ljudi 

Inače, već se špekuliralo kako je Kalinić bio u tajnoj vezi sa Simovićevom suprugom. Brkić je proteklih dana intenzivno komunicirao sa Sretkom Kalinićem, koji se nalazi na liječenju u zagrebačkoj bolnici Sestara milosrdnica.

- Dobili smo vrlo korisne informacije te ćemo kroz da, dva, tjedan dana, uskoro... poduzeti intenzivne represivne akcije protiv pripadnika kriminalnog miljea i njihovih pomagača - najavio je Brkić. Otkrio je kako je Kalinić sudjelovao u više od 20 slučajeva egzekucija, u zemljama regije, ali i u zemljama Europske unije. - On je trenutno žrtva kaznenog djela i policija ga čuva. Nakon liječenja će biti uhićen na osnovu međunarodne tjeralice - pojasnio je Kalinićev status.

>>U istom stanu okupljali su se Kalinić, Simović, Sova i Simić 

Osvrnuo se i na suradnju hrvatskih i srpskih kriminalnih skupina rekavši da kod njih u punom smislu živi krilatica "bratstvo i jedinstvo". Podsjetio je da su prilikom otmnice sina generala Vladimira Zagorca počinitelji sklonjeni upravo kod zemunskog klana, ali i napomenuo da je i suradnja hrvatske i srpske policije izuzetna.

- Odmah su u Zagreb stigla dva najbolja kriminalista, dobra poznavatelja zemunskog klada te je formiran zajednički istražni tim - pojasnio je Brkić.

Komentara 21

MI
mica1111
06:49 11.06.2010.

...vidiš ti to...znala sam ja da to ne može proć bez ljubavnog zapleta... ...ah,što ćemo čak i kriminalci znaju imati i obične ljudske slabosti...

AV
avijaticar
09:00 11.06.2010.

radi zene,mos mislit,ko i ona prica da je slogar ubio ivanu hodak a ne tip u sivoj kapuljaci.a vec slogija ranije nasli.mozda su lovu od egzekucije hodakice lose podijelili,zna se kome su u hrvatskoj bili bliski zemunci,imena tu necu govorit,mozda ih je taj poslao..glavno da se sretko sece po laništu biciklom i nikome nista,sa sto putovnica a jedan hrvat ne moze dobit drzavljanstvo hrvatsko.to se placalo dobro nekad dragi moji,eto vam politike iz devedesetih.cak je neki cetnik iz korduna bio na popisu branitelja a neki nisu

ST
Stole1
00:21 11.06.2010.

Da, i Đinđića su isto ubili zbog ljubavne veze (atentator se zaljubio u njega ali nesretno), i Puki je isto eksplodirao od ljubavi tj. ubili su ga jer više nije volio svoju ženu, i općenito sva mafijaška ubojstva su zapravoo nekakve ljubavne veze u pozadini i to uopće nema apsolutno nikakve veze sa novcem i drogom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije