Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik RS

Milorad Dodik: Kacin je smutljivac i politički bolestan tip!

'Banjaluka 04.05.2007 Milorad Dodik premijer RS  Snimio: Dejan Moconja'
Foto VL
04.10.2012.
u 21:30

Dodik je najavio kako će RS podržati Srbiju i njezinu politiku prema pitanju Kosova

- Srbija ne smije dopustiti da Jelko Kacin bude izvjestitelj Europskog parlamenta za Srbiju. Trebala bi reagirati i reći da je on persona non grata i neka pošalju nekog drugog. On je običan smutljivac, ide po Bosni, Srbiji i Kosovu i pravi kaos i stalno radi protiv Srba. To je radio i 1991. kada je bio promotor rata i ubijanja vojnika JNA. On je pokušavao slično činiti i u BIH, ali mu je jasno da to ne smije pričati, posebice ne u Banjaluci. On zato nikada ni ne dolazi ovamo i ne bi ni trebao dolaziti. On je bolestan tip, politički gledano. Može pisati razna izvješća, ali nas baš briga za njega, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u intervjuu portalu S media.

Dodik je najavio kako će RS podržati Srbiju i njezinu politiku prema pitanju Kosova i "ići ćemo za službenim Beogradom, a ne ispred njega".

>>Milorad Dodik: Dao Bog da se BiH raspadne što prije!

- Trebalo bi utvrditi jasan i konačan stav srpske države o tom pitanju. Ako netko bude tražio moje mišljenje o Kosovu, ja ću pomoći i iznijeti svoje dobro poznate stavove o tome. Čekam i ja da se osmisli državna politika. Još ne znam njene elemente, ali u svakom slučaju imam povjerenje u odluke vlasti u Srbiji. O Kosovu stalno pričam sa srpskim državnim vrhom - pojasnio je Dodik.

Govoreći o skorim izborima u RS, Dodik je rekao kako je uvjeren da će u općini Srebrenica "koja je poznata u cijelom svijetu" pobjediti srpska kandidatkinja.

- Svi smo se okupili oko jednog kandidata, i zato pozivam sve koji mogu glasati u Srebrenici, a žive u Srbiji, neka dođu i obave svoju dužnost. Ovo je malo više od izbora i zato je važno da pobjedi naš, srpski kandidat - rekao je Dodik.

Komentara 20

GA
garincha
22:09 04.10.2012.

Osilio se!Samo,vidjet cemo koliko jos...

OB
-obrisani-
22:23 04.10.2012.

Kacin je za Dodika predstavnik Europe, dakle covijek koji je zaduzen od Europske Unije za izvjestavanje i za kontrolisanje svega sto se tice drzava koje su za ulazak u EU ..a dodik je jedan drzavljanin BiH , on dodik jeje politicar u jednoj stranci (partiji) koja je direktno stvar EU i od nje (eu) moze biti smijenjen svaki politicar u BiH...visoki predstavnik EU u BiH ima ovlascenja da ponisti i zamjeni svakog politicara koji vredja ili radi protiv interesa BiH..ima tu jos drugih koji mogu da mu zavrse karijeru...a on to zaboravlja osim toga Kacin je za Dodika politicki ,kulturoloski a i po govoru vaspitac njemu

OB
-obrisani-
21:53 04.10.2012.

Kacin samo govori ono sto govori Evropa,a dodik koji vrijedja Kacina je to postala neka samozadovoljstvo, no takvi kao dodik kad tad odlaze silom ili se razbjezu u ilegali,pa nitko ne cuje vise o njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije