Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika reorganizacija
Povratak na članak

Miljenić ukida pola sudova, a mala mjesta imat će sudbene dane

Zakonski paket nove organizacije pravosudne mreže ide u Vladinu proceduru početkom svibnja

Komentari 9

IS
Iskra1
20:05 22.04.2014.

Bravo Miljenicu, samo ostavi one podobne partiji i rijesi se pravih sudaca, tako da "pravna partijska drzava" funkcionira kako to "lobi" (znamo koji) ocekuje. Josipovic sa svojim iskustvom (sjetimo se uhicenja generala) vec ima sve pripremljeno kako ce ustav promijeniti?!?! onda cemo biti kompletno spremni za EU demokraciju.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
20:26 22.04.2014.

Da ima dovoljno članova u SDP-u i koaliciji, oni bi proširili sudove ovako nema ih dovoljno da popune mjesta u sudovima pa smanjuju broj sudova. A što se tiće "sramočenje nebi trebalo biti kažnjivo" , rekao bih da bi njega trebalo osramotiti pa bi vidio kako se osječa osramočen čovjek. Pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar fredi
fredi
19:32 22.04.2014.

A kada planira dovesti u red trgovačke sudove i da li je upoznat sa statistikama koliko traju npr. ovršni procesi u kojem su obje strane pravne osobe?

VL
BU
Bulaba
19:39 22.04.2014.

Hahahaha, izručiše i Mustača, istekao je moratorij na besmislice, Miljenić se vraća u velikom stilu. Svaki dan biser jedan, subotom cijela ogrlica. Sve pod budnim okom provjerene drugarice stručnjakinje za zastaru i izmjene Ustava. Posebno je briljantno ovo s bubnjem koji će svakog slijedećeg udbaša zavrtiti upravo u Veliku Goricu.

VL
NV
novo vriijeme
19:40 22.04.2014.

Samo nešto paraju i krpaju, a o kvaliteti rada sudova ni glasa da pusti. O borbi protik korupcije još manje. O duljini sudskih procesa najmanje, jer treba omogućiti zastare, otezanja dok se ne potigne cilj i koješta drugo.

VL
DU
Deleted user
09:23 23.04.2014.

Treba pazit da se sudbeni dan poklapa s sajmenim.

VL
DU
Deleted user
09:25 23.04.2014.

U slijedećoj reformi će bit dosta samo jedan sud.. za preostale preživjele građane Hrvatske.

VL
Avatar airbizz
airbizz
20:34 24.04.2014.

društvo je osnovalo instituciju suda da provodi zakon,a ne mjesto gdje će zarađivati na svojim građanima. žalbe bi se trebale rješavati po redu,ne sa bubnjom.

VL
GO
golub
07:35 23.04.2014.

Ukinuti 3/4 sodova i sudaca koji organiziraju kriminalno pravosuđe, uvesti odgovornost sudaca i tako rasteretiti proračun RH od tih parazita koji kroz cijeli svoj radni vijek jedan predmet ne može u skladu zakona riješiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.