Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJANSKI ZAKON O JURISDIKCIJI
Povratak na članak

Miljenić: Josipovićeva i Tadićeva inicijativa bila je neprovediva

Sve je jasnije da je problem rješiv jedino u dogovoru Hrvatske i Srbije o razmjeni i objavi optužnica pa da svatko sudi svojima

Komentari 9

PI
pinichi
22:34 23.07.2016.

Pitam se je li ovaj JosiFović bio hrvatski ili srpski predsjednik...

VL
DU
Deleted user
22:29 23.07.2016.

G. Dejan Josipović je pročitana azbuka!

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
10:46 24.07.2016.

nemam rijeci za ovog covjeka stalno iznenaduje sa svojim glupostima

VL
DU
Deleted user
10:09 24.07.2016.

Opće poznato je da ljevica u hrvatskoj sa Milanovićem i Josipovićem na čelu još i danas roni krokodilske suze zbog raspada jugoslavije. Oni zloupotrebljavaju socijaldemokraciju provodeći ljevičarsku politiku. Srbijanska agresija na Hrvatsku, BiH i Kosovo iz devedesetih je vrijeme koje srbijanska propaganda neće nikad izbrisat iz naših sjećanja. A Happy End se desio nakon bombardovanja srbije poslije čega je nastao Mir koji traje još i danas.

VL
SS
sokac sa drave
07:52 24.07.2016.

Da svatko sudi svojima nije nista drugo nego Srbska podvala.U tom slucaju nema agresora,bio je gradjanski rat i oni i mi imamo ratne zlocine.Sta je sa pravom na samoodbranu.Josipovic toliko skolovan a nezna sahovski misliti.

VL
AP
apolon
12:35 24.07.2016.

Nije prvi put da josipovic manipulira cinjenicama...Hrvatska poput Srbije nema poseban zakon o procesuiranju ratnih zlocina koji su pocinjeni na teritoriju druge drzave .

VL
AP
apolon
12:48 24.07.2016.

Josipovic se dakle slaze sa srbijanskim zakonom o univerzalnoj jurisdikciji ...gradjanima mora biti jasno kakvog politicara je imala koji je zastupao interese sviju samo ne interese hrvatskih drzavljana.

VL
AP
apolon
12:42 24.07.2016.

Ima slican clanak u zakonodavstvu medjutim on se ne odnosi na ratne zlocine pocinjene izvan Hrvatske no sto reci o jednom jedinom covjeku u hrvatskoj koji je tuzio ustavnom sudu clanak zakona o nistetnosti koji pak van snage stavlja srbijanskii zakon o univerzalnoj jurisdikciji...

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:02 24.07.2016.

Josipovićeva i Tadićeva inicijativa bila je neprovediva jer balkanska domoljubna raja više trza na bajke, mitove i mahutanje sa zastavom nego na rad, red, konsenz i suradnju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.