Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterplan bolnica
Povratak na članak

Milinović: Neću sudjelovati u Varginom Savjetu dok ne doznam kriterije za izbor savjetnika

Savjet je, podsjetimo, imenovan 1. rujna ove godine, a danas se sastao prvi puta kako bi raspravio o prijedlogu Nacionalnog plana razvoja kliničkih bolničkih centara, kliničkih bolnica, klinika i općih bolnica u RH 2014.-2016., odnosno masterplanu bolnica.

Komentari 4

NV
novo vriijeme
23:59 23.09.2014.

Osim časne iznimke Oreškovića ovaj savjet je vrhunac tragikomedije: dva smijenjena ministra, predsjednik povjerenstva nikad čuli da se bavi kvalitetom, svaki član ima neki rep po DORH-u od džipova do gradilišta, od dijaliza do izmišljenih banaka tkiva. I sad Milinovićć se uvrijedio što je pozvan u ovo društvo i ekipa neće dobiti koncenzus o ne napadanju. Šta su građani zgriješili bogu da im se ova vrijeđa zdravi razum.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
13:23 18.09.2014.

HospITal Daysi... u organizaciji tvrtke IN2 23. i 24. rujna... zar se ne radi o sukobu interesa... da firma kojia ima monopol nad informacijskim sustavom u zdravstvu organizira konferenciju kojoj je pokrovitelj sam ministar... a ujedno je i predavač...

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
13:16 18.09.2014.

...odbor za privatizaciju zdravstva... uvijek isti eksperti... uvijek iste priče...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.