Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u karlovcu

Milinović: Karamarka i Kosor je strah pitanja na sučeljavanjima

Milinović u Karlovcu (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/5
17.05.2012.
u 21:09

- Kosor je i sama rekla da je pogriješila što je naredila da se stavljaju njezine slike u stranačkim prostorijama. Mogla je to promijeniti. Moja slika sigurno neće stajati pored one Franje Tuđmana - poručio je Milinović.

- Idem u drugi krug i pobjedit ću. Moj program je hrabar, vjerodostojan i pobjednički. Nikad nisam izdao HDZ. U svim svojim bitkama sam pobjedio i Stipu Mesića i Ivu Josipovića i Zorana Milanovića s timom u kojem sam bio na čelu ili u kojem sam bio jedan od članova. Rijetki se usude postaviti pitanja Tomislavu Karamarku. Ja sam ga pitao je li istina da je INA 18 milijuna kuna platila njegovoj tvrtki i nisam dobio odgovor. Pitanja bez odgovara otvaraju velike mogućnosti za špekulacije - rekao je Darko Milinović predstavljajući svoj program izaslanicima HDZ-a u Karlovcu.

Napomenuo je da HDZ mora vratiti pobjednički mentalitet i znati odgovoriti na nove izazove. Komentirao je i da se dvoje kandidata, Kosor i Karamarko na javnim sučeljavanjima ne pojavljuju zato što se boje pitanja. Odgovorio je i na pitanje oko slučaja u karlovačkom HDZ- u gdje su u stranačkim prostorijama maknuli sliku Jadranke Kosor kada je program predstavljao Karamarko, a onda je opet vratili kada je ona došla u posjet.

- Kosor je i sama rekla da je pogriješila što je naredila da se stavljaju njezine slike u stranačkim prostorijama. U posljednjih petnaest dana mogla je to promijeniti. Moja slika sigurno neće stajati pored one Franje Tuđmana. S njim se nitko ne može uspoređivati - poručio je Milinović.

Ključne riječi

Komentara 9

MM
m_mimi
08:49 18.05.2012.

a tebe nije, ali dokazujes kako si glup, ne znas sastaviti ni jednu normalnu recenicu

MA
marin25
09:38 18.05.2012.

Milinović je iz crnog fonda HDZ-a dobivao redovite mjesečne honorare tijekom 2008. i 2009. Godine. Novce mu je nosilo nekoliko je kurira u omotnicama. Kako netko tko je primao nelegalna primanja ima obraza kandidirati se za predsjednika stranke i ujedno mogućeg budućeg premijera?

Avatar madcap
madcap
22:23 17.05.2012.

Moja slika sigurno neće stajati pored one Franje Tuđmana. ............. - poručio je Milinović. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Normalno da neće kad nećeš biti predsjednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije