Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORIO PETROVU

Milijan Brkić otkrio kada će se HDZ očitovati o Karamarku

brkić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
23.05.2016.
u 19:35

"Ove priče tko se o čemu mora očitovati pustimo nadležnim institucijama da odrade svoj posao"

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić vjeruje da će Povjerenstvo za sukob interesa donijeti pravičnu odluku u slučaju prvog potpredsjednika Vlade i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, a nakon te odluke, rekao je, očitovat će se i stranka.

"Povjerenstvo za sukob interesa donijet će svoju odluku i vjerujemo da će biti onakva kakva jedino može biti, a to je pravična i pravedna. Nakon toga ćemo dati izjavu", rekao je Brkić u ponedjeljak navečer u Vrgorcu, na traženje novinara da komentira izjavu potpredsjednika Vlade i predsjednika Mosta Bože Petrova da se o eventualnom sukobu interesa Tomislava Karamarka prvo treba očitovati HDZ, pa onda Povjerenstvo.

"Ove priče tko se o čemu mora očitovati... Pustimo nadležnim institucijama da odrade svoj posao", istaknuo je Brkić. 

Prestanimo se baviti tuđim poslovima i uredimo svoj dom i svoju kuću, a svi zajedno moramo urediti državu i napokon narodu osigurati posao i radna mjesta i da ne seli iz Hrvatske, rekao je Brkić uoči početka svečanosti obilježavanja 26. godišnjice osnutka HDZ-a u Vrgorcu.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo je postupak kako bi se utvrdilo je li Karamarko u sukobu interesa zbog poslovnog odnosa tvrtki njegove supruge i prijatelja Josipa Petrovića, savjetnika mađarske naftne kompanije MOL.

Na svečanosti obilježavanja 26. obljetnice HDZ-a u Vrgorcu nazočni su i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević, ministar pomorstva, prometa  i infrastrukture Oleg Butković, ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat te potpredsjednik Sabora Ante Sanader.

Komentara 84

LU
luketicdragan
21:29 23.05.2016.

Jado jadni

BK
branko-kockica
20:08 23.05.2016.

Karamarko se treba očitovati isto kao i Petrov i Panenić kad je otkriveno da je Panenić krao stiropor zbog čega je dobio otkaz. Treba samo reći da ga je dao nepoznatom branitelju za gradnju kuće. Zapravo, na to se sada može pozvati bilo tko, čak i onaj lopov predsjednik HSS-a Beljak koji je provaljivao u aute i krao tehničku robu: ukradene kazetofone sam poklonio nepoznatom branitelju.

SI
siskic
22:16 23.05.2016.

Pa gdije si vasolije, dugo te nema, nacija se poželjela tvojih veleumnih i oštroumnih promišljanja pa naprosto ne može da spava. daj se češće javljaj. hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije