Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za hrabru djevojku
Povratak na članak

Počela izgradnja doma Ene Šarac, Brkić na Facebooku zahvalio na pomoći

Molim vas da u skladu s osobnim mogućnostima angažiramo što više prijatelja i poznanika kako bi izgradili obiteljski dom za Enu Šarac, poručio je Brkić.

Komentari 4

PA
Patrizzia
14:05 25.07.2016.

Čestitke plemenitom čovjeku -ljudini bi se reklo gospodinu Milijanu Brkiću ,na podršci koju pruža bolesnoj ENI . Neka ga dragi Bog čuva ,jer svijetu takvih ljudi nikad dosta .Eto to je i takav je čovjek Milijan Brkić , a nene kako su ga SKH lešinari htjeli prikazati .

VL
Avatar lasta mala
lasta mala
13:07 25.07.2016.

Malena Ena je primjer kako se za život treba boriti.BRAVO ENA!!A ne ovaj zaluđeni svijet idiota koji love nepostojeće figure Pokemona i to im je cijela zanimacija!!!

VL
RE
rem
14:23 25.07.2016.

Brkić je još jednom pokazao da je veliki čovjek!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.