Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO IZNENAĐENJE

Mile i Dara šokirali se kad su na božićno jutro otvorili svoju sušaru mesa: 'Skoro me šlagiralo od muke'

Mile i Dara
Screenshot/Nova TV
11.01.2024.
u 08:40

Supružnici su žrtve lopova koji im je odnio suho meso. Ostali su bez 22 komada napola suhog mesa i 12 tabli špeka, požalili su se.

Na božićno jutro supružnici Mile i Dara Martinović doživjeli su neugodno iznenađenje kada su otvorili svoju sušaru. U sušari su visjela 22 komada napola suhog mesa i 12 tabli špeka, no drski lopov ostavio je samo nekoliko kuka na kojima se meso sušilo.

– Otvorim i kažem: ''Naše je meso pokradeno", rekla je Dara Martinović. – Sve je pokupio, pa, čovječe, dvije svinje su bile. Ostala su samo tri komadićka slanine i gore sam našla jednu vješalicu s kukom. Kad sam pogledala, skoro me šlagiralo od muke – dodala je za Dnevnik.hr.

– Jer dvije su svinje u deset mjeseci pojele tisuću eura kukuruza – kaže Mile i uvjerava da je bolje da lopova nije vidio. – Ubio bih ga kao zeca. Jedan bi omanuo, pa makar koji, ja nisam rekao da bih ja njega, možda bi on mene, ali jedan bi omanuo sigurno – izjavio je Mile.

I nisu Dara i Mile jedini kojima se ove zime dogodilo isto. Samo na karlovačkom području prijavljene su tri provale zbog suhog mesa.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Drska krađa u Sesvetama: Ukrao zlato ispred vlasnika i pobjegao glavom bez obzira

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar ljutapica
ljutapica
09:05 11.01.2024.

Čime bi ga Mile "ubio ko zeca"? Što to Mile još drži skriveno po pojatama i tavanima? Čeka li "da se vojska u krajinu vrati"?

Avatar Castro
Castro
10:11 11.01.2024.

Mile bi ubijao...zbog slanine. Sve nam je jasno Mile. Cekamo Pupija sa presicom !!

JO
jocoudriga
09:30 11.01.2024.

Naslovi- zagonetke uživanje za odgonetače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije