Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u banskim dvorima
Povratak na članak

Milanović s poslodavcima bez Linića i Vrdoljaka

Od premijera su se mogle čuti rečenice koje pokazuju fatalistički stav prema krizi, kažu sudionici sastanka pa navode da je premijer veći interes pokazao samo prema temama vezanima uz privatno obrazovanje i razvoj zelene energije

Komentari 7

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
13:22 16.04.2014.

On s poslodavcima razgovara o onome o čemu može razgovarati... o ideologiji. Ne zna Zoki o ekonomiji i financijama, ne znaju doduše ni oni koji mu u njegovoj vladi brinu o tim resorima. Nije on kriv, krivi su oni što su ga birali.

VL
BA
balic
12:24 16.04.2014.

On sa poslodavcima razgovara o cirilici, blago njemu kad nema drugih /vecih problema u vrijeme najvece krize i nezaposlenosti u zemlji ..a mozda i sanja na cirilici ko bi ga zna ..

VL
AD
ana.dalic.1
15:11 16.04.2014.

Pametnjakovic. Uvijek bio jak na rijecima. A svojom koalicijom je pokazao kako on to radi..vrhunski. Cestitam gospon premijer..usrali ste i sefa..i stanicu. I kilometar pruge.

VL
N8
Nina_8
16:28 16.04.2014.

Za sve mu treba vremena, a nikad ništa nije napravio. I neće. O previsokom poreznom opterećenju, argumentima zašto ne bi bilo dobro uvoditi dodatne namete ICT industriji ili pak prijedlozima reformi Milanović nije detaljno diskutirao jer vjerojatno nije upućen u to pa ni ne može komentirati.

VL
GE
gedjagrbin123
16:37 16.04.2014.

SDP-ova vlast je prva u svijetu koja je uspjela ujediniti radnike, sindikate i poslodavce... PROTIV SEBE...!! Zoki čestitam.. to stvarno nije bilo lako...

VL
CR
crolord
16:44 16.04.2014.

Milanovića zanima samo kako dodatno nabiti poreze nama građanima. Možda će nas prijevremeni izbori odvesti u drugom, boljem smjeru jer ovaj smjer kojim vlada ide nas vodi u propast!

VL
IV
ivanvinkovci
09:07 17.04.2014.

Nek povede Merzelicu da svima podjeli po koji parfem i nek kupi od svakog poslodavca firmu po nekoliko puta većoj cijeni i nek tamo uhljebe sve HNSovce SDPovce i SDSS ovce koji jos ne rade ah da takvih nema... Too je vjerovatno plan 21 a ti isti poslodavci nek isele iz zemlje da ne smetaju jednoumlju Vladajuće garniture...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.