Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rat u Libiji

Milanović se tajno sastao s predstavnicima pobunjenika

Milanović
24.08.2011.
u 13:00

Sastanak se, u najvećoj diskreciji, dogodio početkom ljeta, kada su pobunjenici bili u defenzivi i kada se činilo da se nikada neće dokopati Tripolija

Iako bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić i dalje pokušava posredovati između Gadafija i velikih sila, bez obzira na to što je sve izvjesnije da je njegovu režimu došao kraj, Zoran Milanović, vođa oporbe i ozbiljni aspirant na mjesto budućeg premijera, odavno je shvatio da bi bilo dobro stvoriti kontakte s libijskim pobunjenicima.

– Milanoviću su ugledni Zagrepčani s vojnom prošlošću doveli dvojicu predstavnika pobunjeničke vlade i on ih je primio. Nije to bilo ništa više od upoznavanja, ali i situacija je bila takva da se ništa i nije moglo dogovarati – ustvrdio je naš izvor blizak vrhu SDP-a. Sastanak se, u najvećoj diskreciji, dogodio početkom ljeta, kada su pobunjenici bili u defenzivi i kada se činilo da se nikada neće dokopati Tripolija. No, sada se sve preokrenulo i nova libijska vlada sigurno će ovakve geste znati cijeniti.

Komentara 46

NI
Nicholson
14:17 24.08.2011.

Hahah, sad će se HDZ trolovi svrstati na stranu Gadafija......

KU
kukuriku
13:38 24.08.2011.

..eko, ..a ovo se necé sviditi ni Mesicú ni Loncáru..., a ni ostalim Nesvrstanim-yudbasíma !!!..Milancé cé dobiti \"Zúti\"-katron ...!

NE
nenek666
13:48 24.08.2011.

Gle kako HDZ-ovi pedri brane Jandrokovića,.on je vaš neće vam ga nitko uzet,samo ga vi derite .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije