Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LEKCIJA ZA MALU NACIJU'

Milanović se opet oglasio: Treba uzeti svaki euro iz EU fondova jer ga neće biti još dugo

Ludbreg: Zoran Milanović dao je izjavu medijima
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
19.03.2024.
u 21:23

U konkurenciji europskih nacija imat ćemo uspjeha samo ako ćemo brinuti o sebi i misliti na sebe, ako shvatimo da je jedino nama stalo do Hrvatske!, poručio je Milanović večeras

Predsjednik Zoran Milanović ponovno se večeras oglasio na Facebooku pa se, nakon što je ranije poručio kako će ''učiniti sve što je u njegovim rukama da Hrvatsku zadrži što dalje od ratova'', osvrnuo i na korištenje europskih fondova. On je u večerašnjoj objavi poručio kako Hrvatska ''mora biti bolja u korištenju tog novca''.

- Ne smijemo se zadovoljiti dosadašnjim korištenjem europskih fondova, moramo biti bolji u korištenju tog novca. Treba uzeti svaki euro jer novac iz europskih fondova nije vječan i neće ga biti još dugo. A kad završi korištenje europskih fondova ne smijemo ostati na 70 posto prosjeka razvijenosti Europske unije. Velike i bogate države nije da nas vole ili ne vole, ali ne daju nam novac da bismo im konkurirali. U konkurenciji europskih nacija imat ćemo uspjeha samo ako ćemo brinuti o sebi i misliti na sebe, ako shvatimo da je jedino nama stalo do Hrvatske! - naveo je.

- To je lekcija za malu naciju: biti žilav, ako treba i sebičan, ne pakostan i zao, i računati s time da vrijeme europskih fondova prolazi, da Hrvatska mora naći svoje mjesto pod suncem! - komentirao je. 

Milanoviću je, podsjetimo, Ustavni sud odredio kako ne može biti na listi za Sabor SDP-a, niti ga ona smije isticati kao potencijalnog kandidata za premijera, nakon što je on objavio svoju kandidaturu u sklopu SDP-ove koalicije. Ranije je već danas dao izjave iz Ludbrega, a već se i oglasio na Facebooku pa poručio kako ''iz ovih opasnih vremena moramo izaći normalni i neoštećeni''.

>> FOTO U 17 godina dobio neke kile, a otežala mu je i retorika: Kako je izgledao jedan dan u kampanji s Milanovićem 2007.

Ludbreg: Zoran Milanović dao je izjavu medijima
1/27

- Vremena su vrlo opasna i iz njih moramo izaći normalni i neoštećeni. Učinit ću sve da Hrvatsku zadržim što je moguće dalje od rata u Ukrajini i od bilo kojeg drugog rata. Naivan nisam, borbenosti u životu mi ne nedostaje, ali znam što mogu i što možemo, te znam što ne možemo i nećemo - napisao je.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Komentara 23

EJ
ejStef
22:23 19.03.2024.

A pravi se javio za EU fondove. On kao premijer nije uspio povući skoro ništa, a ekipa koju je postavio nije uspjela niti pripremiti materijale, čak niti raspisati natječaje. E to je bila prava nesposobnost...

Avatar morski
morski
22:09 19.03.2024.

Trebalo bi uvesti redovito izvješćivanje, što je Milanović jeo i kakvu je stolicu imao

NO
Noštromo
22:16 19.03.2024.

Kako se samo to sjetio?! Nijedan naš političar se to ne bi sjetio :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije