Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eu izbori

Odluka stupila na snagu: Zoran Milanović raspisao izbore za Europski parlament!

Zagreb: Zoran Milanović i Vjosa Osmani Sadriu obratili se medijima
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
09.04.2024.
u 15:40

U Europski parlament bira se 12 članova iz Republike Hrvatske.

U super predizbornoj godini čeka nas velik broj izlazaka na birališta. Nakon raspisivanja parlamentarnih izbora u Republici Hrvatskoj Predsjednik Republike Zoran Milanović je danas donio odluku o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament, koji će se održati u nedjelju, 9. lipnja.

U Europski parlament bira se 12 članova iz Republike Hrvatske.  Odluka stupa na snagu danas.

“Izbori će se održati 9. lipnja 2024. godine. Izbori se provode na biračkim mjestima na području Republike Hrvatske i u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništva Republike Hrvatske”, navodi se u odluci predsjednika Zorana Milanovića od 15. ožujka. 

VIDEO: Zoran Milanović o EU izborima: 'Kao predsjednik ne mogu nikome reći da ne glasaju, to je destruktivno'

VEZANI ČLANCI: 


 

Komentara 6

MI
miliša
15:59 09.04.2024.

Zanimljivo je kako je Matanić brzo prestao biti tema, a i "meč" Milanović:Butković nije baš "in" kad uličarski fighter gubi...

Avatar ChickenDinner
ChickenDinner
16:16 09.04.2024.

Jedino mu preostaje da raspisuje. Mi smo tog ovisnika otpisali. Nego, je li rusofil odgovorio na pitanja? Skreće s teme stalno. Ide li na Brač kod bespravnog graditelja Runjave Glavice danas kad je u Splitu? Ili će u Vruju kodd drugog bespravnog graditelja Latkovića?

Avatar gladius
gladius
17:47 09.04.2024.

Eto Muljanoviću, i to je -to. Nakon ovog potpisa tvoje ime će se moći naći samo na Wikipediji i toni ukaza o odlikovanjama koje si podijelio, više no što ih je Tuđman podjelio. No, Tuđmanje je za razliku od tebebe bio predsjednik države u ratu. Kod tebe je ipak u pitanju ego. Adios Basta(rd).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije