Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RBA dužnici
Povratak na članak

Milanović o kreditima: To je jedna vrlo mutna priča. To su kamatari

Zadužio sam ministra financija, koji je već bio ovdje, da vidimo kakvo rješenje možemo naći, jer će neke stvari trebati raditi na mišiće, rekao je premijer

Komentari 15

TA
tamanitelj
14:56 03.03.2015.

Možda mu je Špičkovina udarila u glavu

VL
DU
Deleted user
14:38 03.03.2015.

Još jedna svima znana priča - kad su se krediti uzimali i gotovina, trljajući ruke, nosila iz Austrije u smjeru otoka, e onda su bili pametni, svjetski itd. Sad kad bi trebalo vraćati te iste kredite, ti isti apartmandžije digli medijsku buku da se radi o lihvarenju i da im hoće uzeti kuće - dakako, kad su bile hipotekarni instrument osiguranja kredita. I sad im još premijer puše u jedra. A kako nije bilo ništa protiv zakona i bankarskih uzusa kad su se krediti dobivali!? Kako to moguće, isti su zakoni bili i onda i sada - eh, ali sada je dospio rok i treba vraćati... I tu bi Milanović pokazivao mišiće? Je li, a što je s onima koji godinama skupljaju boce i nijemo gledaju i goste u tim apartmanima i njihove vlasnike, zašto ne pokazati empatiju za njih koji žive u totalnoj oskudici nego za obično ohole vlasnike apartmana, svi koji smo gosti duž obale znamo taj sitnoposjednički mentalitet.

VL
RR
rrushihajdari
14:53 03.03.2015.

kamatari iti si kamatarijo ovoga naroda 4,godina sada su izbori hoces dale da,kamatasis,ja misli ovoga puta neces moci hrvate da,kamataris tfoje nistarije niko nece moci jako dugo da popravi,

VL
BU
Bulaba
14:54 03.03.2015.

Taj Milanović postaje malo previše naporan u tim seljačkim kožnim jaknama i telećim pogledom kad ide na teren i ko fol pažljivo prati što mu govore, iako je dobro poznat njegov kapacitet da može naučiti maksimalno jedan novi pojam tjedno.

VL
Avatar Proleter
Proleter
14:53 03.03.2015.

Sad kad se u Babinoj Gredi digne kuka i motika, ko u onoj Špičkovini.

VL
OK
okvardz
15:46 03.03.2015.

Otok Rab je država u državi i na njemu stoluje rabska mafija.Kad bi uskok došao na rab bilo bi zaprto pola raba.

VL
IV
Ivan985
14:53 03.03.2015.

Treba u škole uvesti osnove ekonomije i prava - pogotovo ugovore o kreditu - što je to, kako se sklapa, koji su rizici itd. Sve ostalo je samo borba sa posljedicom i plivanje sa morskim psima zvanim financijske institucije..

VL
ĆA
ćaćaća
15:52 03.03.2015.

možda je priča i mutna ali je ona zato jako proziran...

VL
DU
Deleted user
15:04 03.03.2015.

Pa svi su digli kredite , za apartmane, gotove stanove , malo njih za osnovu života i ovi i većina u francima , svi su željeli sve napraviti odmah, odmah stan, trgovina iznajmljvanjem , nitko nije radio nešto postepeno, sam bez kredita, i sad su gotovani u problemima, a mi koji bez kredita, trgajući od zubi gradimo 20 godina sami , sad bi trebali takve izvlačiti, ne slažem se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.