Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahtjev stigao u srpnju

Milanović neće pomilovati Perkovića i Mustača. Miljavac: Nije me odluka razočarala. Tu je i dio politike dosta odigrao

14.11.2022.
u 13:21

- Primio sam na znanja - sve je što je na tu temu danas komentirao odvjetnik Anto Nobilo koji je u ime obitelji Perković i Mustač zahtjev za njihovo pomilovanje i uputio Ministarstvu pravosuđa koje ga je potom proslijedilo Uredu predsjednika dodavši kako je time zapravo "sve rekao"

Komentara 39

Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
13:37 14.11.2022.

Svađalica je dobro osluhnuo mišljenje Hrvata, i odlučio što je najbolje za njegov drugi mandat, iskreno se nadam uzalud. Ali.. ako uzme drugi mandat, potpisat će pomilovanja 100% !

Avatar southman
southman
13:58 14.11.2022.

Kako će to Mesić, Manolić i Lončar probaviti. Hm.

BE
Beba
14:25 14.11.2022.

Cigrovski, daj razmisli. Da li bi Hrvatske bilo ili ne bi bilo bez njih je hipotetsko pitanje. Poznato je što je Perković rekao svojima pred rat. "Ili ćemo se prestrojiti, ili ćemo visjeti po stupovima." Razbojnici su spašavali svoju kožu! A da nije bilo Merčepa, Glavaša, Brodarca, Hrastova, Norca i još nekoliko heroja, Hrvatske sigurno ne bi bilo. A da je uspjelo raketiranje Banskih dvora, Hrvatska ne bi imala nikakve šanse, jer je ostatak političara bio poput rogova u vreći. Jasno, ničega ne bi bilo bez nas malih dragovoljaca i ostalih domoljuba. I sad gledaj! Pustiti ove ubojice jer su stari, iako znaš da su Đuru Brodarca, bolesnog, stavili na 45 stupnjeva celzijusa, da su polumrtvog Merčepa pustili kući tek da ne umre u zatvoru, par dana prije smrti, je li to tebi normalno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?