Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
verbalni napad

Milanović o Mamićevu istupu: To je taj novi HDZ. Nova snaga!

Tiago Primo, okomita kuća
Foto: Reuters
1/2
15.03.2013.
u 13:58

Vidjeli ste da je jedan od istaknutih dužnosnika HDZ-a u subotu kritizirao Vladu i onda govorio: Milanović, Jovanović, Stazić... Gledajte, vrlo jasno je kakve su to aluzije, kaže premijer.

Pa dobro, mislim, riječ je o jednom privatnom poduzetniku, nakupcu, ne vidim zašto bih ja to komentirao. Sadržaj sam otprilike čuo. Naravno, znate što mislim o tome. To je taj novi HDZ. Nova snaga. To je to – odgovorio je premijer Zoran Milanović na pitanje kako komentira jutrošnji Mamićev verbalni napad na ministra Jovanovića.

– I koliko god je to grozno, toliko je ipak u toj grozoti dobro da ljudi vide koliko se mi razlikujemo. Mi smo dva svijeta. To su prominentniji članovi HDZ-a. I to proizlazi iz tona i atmosfere na njihovim skupovima – dodao je Milanović.

Premijer i predsjednik SDP-a spomenuo je i detalj s motivacijskog skupa HDZ-a prošle subote, za koji je rekao da ga nitko nije primijetio.

– Vidjeli ste da je jedan od istaknutih dužnosnika stranke u subotu kritizirao Vladu i onda govorio: Milanović, Jovanović, Stazić... Gledajte, vrlo jasno je kakve su to aluzije. Dakle, vrlo je jasno zašto se baš okomio na ta tri prezimena jer ona u uhu prosječnog slušača, njegova birača, zvuče istočno. To što sam ja po nacionalnosti je moja stvar. I koje sam vjere. Ali kad netko time manipulira na motivacijskim skupovima, onda tu proplamsaju vrlo niske strasti. I to je onda to, novi HDZ. Znate što imate, birajte – zaključio je Milanović.

>>Mamić: Srbin Jovanović mrzi sve hrvatsko, uvreda je za mozak

>>'Pravosuđe bi napokon trebalo nešto poduzeti protiv Mamića'

 

Komentara 101

IC
ico1
16:13 15.03.2013.

Javljase netko tko nije ni lipu zaradi nekim radom. pravi se javio ,niti je ikad radio ,ni zaradio ni privredio za državu ni ikog drugog -parazitski se hrani na državnoj sisi i sad se našao pametovat jednom uspješnom menađeru koji je okrenuo milijarde -maminjo kakav je , al pravit pare

IC
ico1
16:16 15.03.2013.

dejavu Valjdasi u kontaktu sa Hrvatima ako živiš u Hr ilsi okružen samo Jovanovićevim..

Avatar delminium
delminium
16:12 15.03.2013.

maznuta lova je nula za milijun koliko ste nas raselili i likvidirali tijekom 45 godina vaše vladavine - 15.03.2013. u 16:11h dejavu je napisao/la:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije