Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepucavanje

Milanović Karamarku: Da počnemo pregovore ispočetka? Može i tako

zoran milanović
DPA/PIXSELL
19.10.2012.
u 13:59

– Nacionalni odbor bio je SDP-ova kreacija, funkcionirala je dobro i završetkom pregovora prestali su razlozi njegova postojanja. Sada odjednom predsjednik oporbene stranke traži nanovo – odgovorio je Karamarku Milanović

– Nisam govorio o imenima, ali onaj kojeg svrbi, taj se i češe – komentirao je premijer Zoran Milanović u Bruxellesu istup HDZ-ova zastupnika Davora Stiera u Saboru.

>>Stier: Sada imamo operaciju Stier, a ona je difamacija mene i HDZ-a

Stier je Milanovića i Vladu optužio da lažno kreiraju konstrukciju o nekoj navodnoj uroti protiv Hrvatske da bi prikrili vlastitu nesposobnost.

– Ne možete ići u inozemstvo i ogovarati svoju državu i Vladu ako nemate za to jake argumente. To nikad nisam radio ni ranije. Ako ima svjedoka, neka se javi. A ima onih koji ovdje to rade i govore o smjenama i čistkama. Ja neću reći tko i kada i kojom prigodom, ali ja znam tko je i kako govorio na zajedničkim odborima u Europskom parlamentu, postoje i videozapisi, i znam kakve igre tko igra. Po meni, iza toga se ne skrivaju baš najbolji motivi – rekao je Milanović.

Na pitanje kako komentira izjavu predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da bi bilo dobro da nacionalni odbor za praćenje pregovora s EU nastavi s radom u nekom novom obliku, Milanović je odgovorio

– Nacionalni odbor bio je SDP-ova kreacija, funkcionirala je dobro i završetkom pregovora prestali su razlozi njegova postojanja. Sada odjednom predsjednik oporbene stranke traži nanovo. Hoće da počnemo pregovore ispočetka? Možemo i tako...

>>'HDZ ne opstruira ulazak u EU. Pa mi smo potpisali ugovor!'

Komentara 118

ZI
Zir
14:23 19.10.2012.

interesantan je ovaj Milanovic, jucer je najavio nove izbore, jer su se u medjuvremenu promjenili neki bitni uvjet od prosle godinei, pa zasto nebi odbor i dalje radio, kada je bio SDP-a kreacija?? sto ga smeta odbor??

DU
Deleted user
14:29 19.10.2012.

da, stier jeste spominjao imena, što ne umanjuje činjenicu da Milanovića isto itekako svrbi. ali, njega više svrbi njegova vlastita narcisoidnost, shvaćanje da i netko drugi, pa ma kako bio loš (kao što to jeste HDZ), može odraditi nekakav posao - ovako ili onako, nebitno, i da svijet, Hrvatska, ne počinje sa Milanovićem, njegovo definiciom poštenja itd., svega onoga u što nas on ovih 10 mjeseci pokušava uvjeriti. i pokušavat će i dalje. i što će građani manje padati na fraze, a više na ovakvo njegovo ponašanje uvrijeđene frajle, bezobrazno bahaćenje njegovih prvih ministara, poreznu gramzivost na sve strane spram građana...to će biti usamljeniji i usamljeniji. vidjet će već na narednim lokalnim izborima kako će proći SDP!

Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
14:20 19.10.2012.

Milanoviću, uvijek ti je konsensus bio bitan kada si bio u oporbi. U tome si bio uspješan, ali to ne mijenja ništa na činjenici da ti je politika katastrofalna i nedemokratska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije