Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje je tajna

Milanović i Janša ne žele otkriti rješenje za Ljubljansku banku

Interijer
07.02.2013.
u 14:34

Detalji kompromisnog dogovora o Ljubljanskoj banci i dalje su obavijeni velom tajne. Što su jučer dogovorili Vesna Pusić i Karl Erjavec, nisu željeli komentirati ni njihovi šefovi.

Premijeri Zoran Milanović i Janez Janša u izjavama na ulasku u zgradu Europskog vijeća u Bruxellesu, gdje danas i sutra sudjeluju na summitu EU o proračunu, odgovarali su na pitanja novinara o sinoćnjem dogovoru o Ljubljanskoj banci, ali ni jedan ni drugi nisu željeli otkrivati sadržaj dogovora.

– U interesu uspjeha procesa ne mogu biti konkretan. Još uvijek nismo definitivno dogovorili, ali idemo prema tome da i jedna i druga strana budu umjereno zadovoljne koliko je to moguće – rekao je Milanović.

Premijer je potom upitao:

– Jesam ostao dužan još neki detalj? Na opasku novinara Večernjeg lista da jest, i to detalj sinoćnjeg dogovora, odgovorio je:

– Nice try!

Slovenski premijer Janez Janša rekao je da njegova vlada još proučava prijedlog dogovoren sinoć u Otočcu.

– Riječ je o prijedlogu koji može biti obećavajući i očekujem da ću s premijerom Milanovićem danas ili sutra odgrnuti još neke zavjese oko samog sadržaja. A potom sve ovisi o unutarnjoj proceduri u obje države i tome koliko će brzo teći ti postupci – rekao je Janša.

>>Pusić i Erjavec složili se oko rješenja za Ljubljansku banku

 

 

Komentara 90

DU
Deleted user
16:05 07.02.2013.

Nimalo mi se ne sviđa ta tajanstvenost.Čemu? Što se skriva?Izgleda da smo izvukli deblji kraj,pa se razmišlja o načinu upakiravanja u celofan nečega smrdljivog...

AM
a_morte_i_rossi
16:30 07.02.2013.

rješenje ne postoji...to je samo naredba vrha €u da se ne dovodi u pitanje integritet i širenje €u.... da se pita te sitne hrvatske i slovernske komuniste nikad oni nebi rješili ništa.... to su sitne lopine a ovo je zaza publiku... ni slovenia ni hravtska ne odlučuju o ničemu na svu božju sreću!!!!!

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
15:47 07.02.2013.

Nimalo ne sumnjam da je i opet nešto zabrljao i napravio više štete nego koristi. Inače LB me nimalo ne zanima a treba mi EU putovnica radi poslovanja sa inozemstvom. Usprkos tome 100% sam siguran da "Lepi" ne bio u u stanju voditi ni štand an prosječnoj tržnici a kamoli državu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije