Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet se druže
Povratak na članak

Milanović i Vujčić na božićnom partyju Emila Tedeschija

Poduzetnik Emil Tedeschi organizirao je u zagrebačkom klubu Pepermint božićni party na kojem je bio premijer sa suprugom te guverner HNB-a Boris Vujčić

Komentari 8

OG
Oger
11:01 25.12.2012.

25.12.2012. u 10:15h korisnik3 je napisao/la: dj partizan i mc komunjara na partiju "partija". jos im samo fale nosac titove stafete sa prisavlja i potomak zapovjednika golog otoka sa pantovcaka kao vidzejevi. te ministarke pusic i opacic kao hostese povlakaa plesacice u kavezu. i cirkus se uistinu moze nazvati potpunim. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jel' ti to pises o svojoj obitelji? Ja na slici ne vidim ni partizane, ni komunjare ni plesacice u kavezu.

VL
GO
golub
11:11 25.12.2012.

I dalje nije jasno radi li se ovdje o najbogatijim po radu trudu i sposobnosti, ili se radi o pljačkašima narodne imovine koju su pretvorili u državnu i sebi podjelili.

VL
Avatar sajeta.kom
sajeta.kom
16:49 25.12.2012.

HAHAHA "Socijalist",Bankar i tajkun na proslavi Božića.HAHAHA

VL
Avatar sajeta.kom
sajeta.kom
16:51 25.12.2012.

Slave Božić a niti jedan od njih ne vjeruje u Boga.HAHAHA

VL
Avatar sajeta.kom
sajeta.kom
16:52 25.12.2012.

A gdje je Josipović i Vojković i jesu li platlili ZAMP za javno izvođenje glazbe.

VL
Avatar sajeta.kom
sajeta.kom
16:54 25.12.2012.

A zaborvio je Bajića pozvati ili pleše negdje u backstageu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:44 25.12.2012.

pa tedeschi je najveće zalogaje uzeo baš za vrijeme račana. tj. njegove kamarile. one iste koja je rasprodala sve što se moglo. a kad su to sdpovci uopće znali nešto napraviti, nedajbože proizvoditi?! mi sdp krivo poistovjećujemo sa komunistima. tu je greška. komunisti su bili ljudi, koji su život dali za ideale. a sdp to nije, nikako. ovo je ekipa koja drma zemljom, koja je ove likove i dovela na čelo. samo fali gazda jutarnjeg, i eto vam cijele priče. da, fali i matija babić. koji o današnjoj vlasti ni da riječ bekne. al o hdz ima memoare za pisati. možda kad mu ovi pdv udare i porez na ono što godinama skriva. moćda onda vidi nešto. al neće vidjeti nesposobnost ovoe vlasti, koja je u godinu dana rezultirala sa 15% više nezaposlenih. jedina svijetla točka ove vlasti je sisanje zadnje lipe od poduzetnika. i eto, godina im prošla, ništ nisu napravili. a slijedeće godine kravice više nemaju mlijeka.

VL
PR
pri
11:22 25.12.2012.

molim vas gospodo nemojte tako napadati te hrvatske branitelje milanovića,tedeskija i vujčića oni danas slave godišnjicu uključenja u obrambene postrojbe hrvatske vojske gdje su proveli 6 teških ratnih godina samo me veseli činjenica da će završiti i ovaj premijer kaoo i onaj koji je bio na malo vitra,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.