Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Milanović i Karamarko kao Cokula i Todor u 'Maloj pljački vlaka'

Milanović samo uz Karamarka može vaditi lažnu socijaldemokratsku iskaznicu, a ovaj se samo uz Milanovića može usuditi sanjati premijersku fotelju.

Komentari 8

VD
Valentin Dedic
19:10 11.07.2014.

Ako slucajno nesto negativno napisete o SDP-u, istovremeno se mora razvodniti prica sa negativnim stavom o HDZ-u. Kada se negativno pise o HDZ-u razvodnjavanje nije potrebno. To se zove bljak novinarstvo.

VL
DU
Deleted user
22:38 11.07.2014.

Sramota sto mi je jedan od admina obrisao i jos mi prijeti kaznom, kaze da sam nekoga vrijedao i da sam psovao, sramota !!!

VL
19
1995josip
20:51 11.07.2014.

Ako moram birati radije bi izabrao HDZ . HDZ mora pobijediti jer ovi crveni sa petokrakama budu uništili Hrvatsku ! Rijekom 70 godina vladaju komunisti , sve su uništili i nitko ne kaže da su lopovi a sve su rasturilisturili i upropastili .

VL
Avatar Becarina
Becarina
20:22 11.07.2014.

Ne dirajte nam novog premijera Karamarka , on je ticucu puta bolji od Milanovica . Stalne sugestije da su jednaki , postale su dosadne . Izmislite nesto bolje ako zelite ostati na vlasti . Ja glasam za Karamarka i Kolindu .

VL
DU
Deleted user
22:41 11.07.2014.

Klasika, da bi se blatila druga strana onda se kao sprda sa Milanovicem kojega su novinari stvorili na sliku i priliku sebi!!!

VL
LU
lukabulic
19:14 11.07.2014.

obrisa sam sebe jer mi ostavi minijaturni križić tako da me sdvak može obrisati nako slučajno napisem istinu odnosno pogodim u sridu - tako je i sa vašim -gerovcem - dragi moji gere ne može bez todora -- -- todore -- todore todore - svakim danom sve gore -- ja moram priznati za to vidim -milanovića i crvene a ne karamarka -- toliko od mene i sad neću obrisati sam sebe jer vidim da je to pohvala i jedinstven sam da ovom portalu još mi je printer pod opsadom i u kazni -a ja samk htio printati opačićku na nisu mi dali i napravili mi grješku na printeru i minizirali program eto to je naša crvena vlada nama donila-..amen-

VL
MR
midnight rose
21:34 11.07.2014.

uopće nema smisla uspoređivati po bilo čemu Karamarka i bahatog Milanovića! Karamarko je budući premijer a Milanović je totalna prošlost uskoro! Upropastio nam je cijelu državu!

VL
KT
Kralj Tvrtko
19:56 11.07.2014.

Jedini izlaz za Hrvatsku je da se glasa PROTIV oba ova dva zlotvora, crvenog i crnog. Samo Ljubo Jurčić i Mirela Holy mogu povesti zemlju iz mraka u koji su je HDZ i SDP bacili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.